Vad drömde om menstruation?

Klimax

Vanliga och vanliga fenomen som i verkligheten inte orsakar oss någon överraskning eller onödiga känslor förändrar sin betydelse i drömvärlden - allt är ju ordnat enligt dess egna lagar.

Blod, till exempel i princip, är inte något läskigt eller orsakar stark rädsla, särskilt när det gäller den naturliga kvinnliga cykeln, vilket är bekant för alla flickor och kvinnor.

Men det är en sak att överleva kritiska dagar varje månad i verkligheten, och en annan att se en sådan dröm där menstruationen uppträder. En sådan dröm kan orsaka många bekymmer, eftersom blod är en kraftfull symbol och inte kommer att drömma precis som det, utan anledning.

Det är värt att ta reda på vilka månatliga perioder drömmer om och vad man kan förvänta sig efter en sådan vision.?

Kom ihåg vad som var i en dröm

Innan du räknar ut vad blodet, menstruationen osv. Är relaterat till den kvinnliga menstruationscykeln för, skulle det vara värt att komma ihåg drömens detaljer och ta hänsyn till.

Nämligen, hur mycket blod var det, var det var, och till och med vilka känslor du upplevde i en dröm. Detta är också oerhört viktigt. De vanligaste alternativen i en dröm som är förknippade med menstruation ser ut så här:

 • De kan vara rikliga eller magra..
 • Hon drömmer om att hennes period gick oväntat..
 • Blod från menstruation rinner genom benen.
 • Månadsdrömmar om en gravid kvinna.
 • I en dröm färgade du av misstag kläder eller möbler med menstruationsblod.
 • Såg kvinnliga hygienprodukter i blodet.
 • Väntar på menstruation, men det är de inte.

Dessa är de vanligaste alternativen, och var och en har sin egen mening. Som drömboken visar symboliserar menstruationen ofta kvinnlig styrka, energi och följaktligen dess förlust. Men mycket beror på drömförhållandena..

Återkalla detaljer

I allmänhet är menstruation ett nödvändigt och oundvikligt fenomen, så du bör inte vara rädd för sådana drömmar, även om vissa värden kan varna dig för något ogynnsamt.

1. Om du i en dröm plötsligt började ha överflödiga perioder - betyder det att det i framtiden troligen finns ett visst hot om förlust eller förlust. Och troligen talar vi inte om något materiellt.

Menstruation betyder styrka och energi, vilket innebär att det finns en risk att antingen förlora förtroendet för återhämtning eller på dig själv. Eller kanske du riskerar att tappa någon form av relation, och det kan verkligen bryta dig. Det här är en varning - var försiktig.

2. Om du i nattdrömmar märker att du inte bara har menstruation utan blod som strömmar genom dina ben - detta är en varning.

Någon typ av tankelös handling, fel steg från din sida kan direkt leda till mycket negativa, irreparabla konsekvenser för dig. Medan det finns tid, tänk på om det är möjligt att undvika fel steg, och följaktligen de dåliga konsekvenserna.

3. När menstruationen inte är i tid - det är en enorm stress i verkligheten. Men om det inte finns några perioder i en dröm - detta är ett tecken på att du under en svår situation, i problem och problem inte kommer att behöva lita på någon.

Av någon anledning kommer du inte att kunna få hjälp från någon från din egen familj och släktingar. Men detta är en chans att visa sina styrkor, oberoende och kanske ta till stöd från vänner.

4. Under graviditeten har en kvinna i allmänhet speciella drömmar, livliga, minnesvärda och inte alltid trevliga. Om du under graviditeten i en dröm märker att du plötsligt har kritiska dagar - oroa dig inte.

Var inte rädd att menstruationen ofta är ett negativt varningstecken. Detta gäller inte graviditet.

Tvärtom, en sådan dröm är en underbar symbol, det lovar den blivande mamman god hälsa, hon kommer att ha utmärkt flöde under hela graviditeten, förlossningen kommer att vara lätt, och viktigast av allt, barnet kommer att föds in i denna värld med en absolut frisk och stark baby. Så för en framtida mamma är en period i en dröm ett otroligt bra, gynnsamt tecken.

5. Om du i dina drömmar inte bara drömde om kritiska dagar, utan också råkade fläcka kläder eller möbler med detta blod - detta lovar dig en besvärlig vaknande situation, skam, exponering.

Kanske är ditt samvete inte helt klart, du döljer dåliga tankar, och detta kommer att avslöjas och på värsta sätt för dig. Tänk noga.

6. Kvinnor är förknippade med menstruation, inte bara obehagliga upplevelser, utan också personliga hygienprodukter. Om de besökte din dröm, och till och med var fulla av menstruationsblod - är detta en antydning att du drar din nyfikna näsa helt ur dina affärer och gör vad du inte borde.

Detta är en direkt varning från högre makter - inte blanda dig i någon annans liv, agera med värdighet, annars kan konsekvenserna inte undvikas.

Sådana olika drömböcker

Förutom betydelsen av drömmar, där det finns vissa detaljer, ger många drömböcker tolkningar av sådana visioner i allmänhet.

Det är också värt att uppmärksamma. Låt oss se vad månatliga perioder i olika drömböcker drömmer om..

1. Millers drömbok hävdar att för att se menstruationsblod i en dröm, att förlora den - detta betyder att man i verkligheten måste offra något. Men offret kommer dock inte att vara tomt.

2. Drömtolkning av Vanga säger säkert att om en kvinna ser menstruation i en dröm, betyder det att hon i sitt liv begick (eller snart riskerar att begå) något fel, fel steg, och hon kommer att ångra det senare.

3. Den östra kvinnliga drömboken ger helt enkelt råd om hur man tar hand om hälsan. Eftersom, enligt denna drömbok, lovar menstruationsblod i en dröm sjukdom och energiförlust för en kvinna.

4. Den franska drömboken lovar ett möte med familjemedlemmar, men det här mötet kommer att vara trevligt, eller inte mycket, du kan lösa det genom att komma ihåg dina känslor i en dröm.

Kom ihåg att varje dröm bör tolkas baserat på dina nattliga känslor och sensationer. Och om drömmen var glad, kan detta inte vara ett dåligt tecken!
Författare: Vasilina Serova

Vilka är dina perioder

Om drömmer om blod

Din menstruationsperiod har kommit och följaktligen drömt du om blod. Detta beror på ditt fysiska och mentala tillstånd - du är lite orolig, särskilt om du inte är hemma. Eller ett annat alternativ: du har ett viktigt företag framför dig och din period kan störa implementeringen. Således drömde det som i själva verket orolig. Om du drömmer om att de efterlängtade perioderna kom, kan de i verkligheten inte inträffa, vilket innebär att en oönskad graviditet har inträffat.

Om menstruationens början förvånade dig i en dröm, bland människor, i poolen, på stranden, bör du vara försiktig med en liknande situation i verkligheten. Överflödiga och smärtsamma perioder med smärta som plågar även i en dröm kan indikera kvinnliga sjukdomar eller sexuell missnöje.

Om du drömmer om någon annans period

Du kan också förklara vad din menstruation inte drömmer om, men några av dina vänner. Personligen innebär detta inte något dåligt för dig, men det kan tyda på problem med just denna vän. Det kan också prata om hennes inställning till dig. Om en drömmande vän, vars kritiska dagar började, fick hennes kläder eller en stol smutsig, behandlar hon dig mycket konfidentiellt och kan behöva din hjälp. I allmänhet indikerar någons månadsblod i en dröm, kläder eller underkläder färgade med det att någon självisk vill gnida sitt förtroende på dig. Du får en varning, om inte om fiender och välmående, men om ihärdiga människor som kommer att söka oönskad kommunikation från dig.

Varning för flickor

Unga kvinnor som ser månatligt blod i en dröm bör uppmärksamma inte bara på deras hälsa, utan också på deras beteende. Hon varnar ofta för en möjlig utslag som kan skada en flickas rykte. En sådan dröm kan också tala om besvikelse hos en ny älskare, ouppfyllda hopp och sjukdomar som överförs sexuellt.

En dröm där menstruationen plötsligt börjar, och detta faktum inte kan döljas för andra, varnar för en eventuell sjukdom. Och desto mer allvarligt besväret, desto mer blod. Kläder i blodet innebär också problem. Om du försöker ta bort det är du rädd för fördömandet av vänner eller släktingar. Och om du i en dröm drömde om att blodet som droppar från dig inte stör dig alls, så kommer du i den närmaste framtiden ha tur eller vinna.

När du inte är rädd för sådana drömmar

Försenad menstruation i en dröm ger flickan ett tidigt möte med en rik beskyddare. En kvinna som upplever en dröm på grund av en försening i sin period kan faktiskt få hjälp med att lösa problem.

Gravida kvinnor bör inte vara oroliga för menstruation i en dröm. Denna dröm lovar födelsen av ett friskt barn och en snabb återhämtning efter förlossningen..

Drömmar med närvaro av blod

Drömmar där menstruationen är närvarande har en liknande tolkning som de där blod generellt finns. Inledningsvis personifierar det en relation med släktingar, därför drömmar, där en annan kvinnas menstruationsblod visas, när den tolkas, sträcker sig till släktingar - några av dem kommer att ha sjukdomar eller problem.

När flickorna drömmer om blod

Månatligt, drömt om flickor som ännu inte har dem, betyder att bli av med det förflutna och en ny scen i livet. De talar om flickans önskan att påskynda uppväxtprocessen. Om du drömmer om tunga perioder måste du spara styrka och energi för att inte skada din hälsa.

Mäns drömmar om menstruation

Om en gift man drömde om att hans fru började bör han noga överväga hennes hälsa. När en ogift man ser en period i en dröm är ett av alternativen för att tolka detta: han litar medvetet inte på sin partner och förväntar sig några otäcka saker från henne. För snygga och klumpiga män ser i en dröm en säng i menstruationsblod, som symboliserar vice.

Varför drömmer menstruationen: tolkning av drömböcker för kvinnor

Vanliga och vanliga fenomen som inte orsakar några känslor i verkligheten, ändrar sin mening i drömmar. Blod i nattdrömmar behandlas traditionellt som blodbindningar och nära besläktade relationer. En helt annan tolkning har visionen om menstruationsblödning, som kan förutsäga allvarliga hälsoproblem eller prata om början på något nytt. För att korrekt kunna välja vilka månatliga perioder drömmer om, måste du komma ihåg alla minsta detaljer.

Drömdetaljer

Kritiska dagar är förknippade med något intimt och speciellt. Enligt många drömböcker symboliserar de kvinnlig energi, styrka. Rätt tolkning av drömmen beror på vissa nyanser:

 1. Jag såg den oväntat började menstruationen - en varning om sannolik förlust eller förlust av något mycket viktigt. Kanske har den sovande personen förlorat troen på återhämtning eller i sin egen styrka. En liknande tomt kan varna för avsked med en älskad, på grund av vilken drömaren kommer att bli djupt deprimerad.
 2. Överflöd menstruation i en dröm, där blod rinner ned benen, fungerar som en varning. Några felaktiga steg från den sovande delen kommer att leda till negativa händelser och irreparabla konsekvenser. Du bör tänka på hur man undviker felaktigheter och vad som är bäst att göra..
 3. Om kritiska dagar i en dröm inte började i tid, betyder det att under en svår period kommer ingen av de anhöriga att hjälpa drömaren. I svåra tider bör du lita på din egen styrka, du kan också vända dig till vänner för att få stöd.
 4. Menstruationen har gått under graviditeten - ett varningstecken för icke-gravid. För kvinnor i position är en sådan tomt ett gynnsamt tecken. Leveransen kommer att vara enkel och i tid, och barnet kommer att föds helt friskt.
 5. Om det verkade som om de kritiska dagarna hade börjat, och kvinnan blev smutsig av detta blod, så är detta en mycket besvärlig situation i verkligheten, en skam och exponering. Troligtvis håller en person någon hemlighet som snart kommer att avslöjas för alla.

Värde för kvinnor

I en dröm drömmer en kvinna om sin period som ett tecken på att hon borde vara mer uppmärksam på sin hälsa. Det är nödvändigt att genomgå en förebyggande undersökning av dolda sjukdomar. För unga kvinnor förutspår en liknande bild förestående förändringar i deras personliga liv. Det är dags att glömma tidigare förhållanden, längtan efter, kanske du inte märker verkliga känslor.

För en kvinna i en position antyder en liknande intrig att hon i verkliga livet behöver vila och fred. Du bör ägna mer tid åt din egen person. Inget behov av att försöka få tid att göra om alla saker innan förlossningen, utan att lugna ner och njuta av graviditetsförloppet.

Om en kvinna drömde om en period under graviditeten, men i verkligheten inte bär barn, betyder det att hon måste starta ett helt nytt projekt. Att ändra aktiviteter kommer bara att gynna, men det kommer att kräva mycket ansträngning..

Menstruationen kom plötsligt - detta är en symbol på det faktum att snart oöverstigliga hinder kommer att dyka upp som kan störa uppnåendet av det avsedda målet.

En känsla av slemhet, som uppstod när blodutladdning i en dröm, indikerar framtida obehagligt skvaller, som hennes vänner kommer att avfärda om drömaren. Det är därför det rekommenderas att vara på alerten. Lita inte på var och en av dina omgivningar. Det är möjligt att bland dem finns onda avundsjuk människor som försöker göra skada.

Om en flicka i en dröm har en månad i en annan kvinna, är detta ett tydligt tecken på att drömaren lätt kommer att eliminera hennes rival. Var inte rädd för henne: hon kommer inte att kunna skada.

Markeringsfärg

I nattliga drömmar kan menstruationsflödet ha antingen en normal eller en mycket konstig färg. Det är nödvändigt att komma ihåg färgen på det drömda blodet, eftersom det hjälper till att mer exakt och i detalj avkoda nattvisionen:

 1. Svart blod har den mest negativa tolkningen. En liknande tomt visar en tjej med hälsoproblem och möjlig infertilitet.
 2. Att markera en ovanlig färg antyder att drömaren måste överleva en ovanlig situation. Vissa problem kommer att uppstå, för den lösning som du måste söka råd från en klok mentor.
 3. Den ljusröda färgen på menstruationsblod antyder att det klara könet lider av många komplex och självtvivel. Det är troligt att damen inte är nöjd med sitt eget utseende, vilket hon skäms för. Det här är för mycket i hennes liv. Mer tid att ägna åt personlig vård.

Förutsägelser för flickan

Att se dina egna perioder, som i verkligheten ännu inte finns där, visar glädjande händelser för den unga damen inom en snar framtid. Kanske väntar drömaren på ett intressant äventyr och nya bekanta.

Om flickan drömde om blod på dynan, indikerar detta hennes snabba pubertet. Den unga människans kropp genomgår betydande hormonella förändringar och det är möjligt att mycket snart hennes menstruation verkligen börjar i verkligheten. Om samtidigt känns smärta i en dröm, kommer drömaren att förlora förtroendet från föräldrarna på grund av utslag.

Sådana drömmar kan också besökas av flickor som är rädda för hormonella förändringar och menstruationsflöde. För att övervinna sådan rädsla är det nödvändigt för mödrar att ingripa för att förbereda unga damer och berätta allt om kritiska dagar på ett tillgängligt språk.

Menstruation med klimakteriet

För en äldre dam anses en dröm där menstruationsflödet förefaller vara ett bra tecken. Den här bilden lovar en kvinna god hälsa och välbefinnande i framtiden..

Om drömaren länge har försökt att besegra en fruktansvärd malaise, kommer hon att lyckas med detta snart. Sjukdomen kommer att försvinna för alltid.

Om en medelålders kvinna som redan har ett klimat har drömt om att återuppta kritiska dagar med svår smärta, är detta ett tecken på att kvinnan är i ett allvarligt psykologiskt tillstånd.

Hon kan uppleva en känsla av depression och tomhet. I det här fallet bör damen kontakta sina nära och kära med sitt problem eller besöka en specialist som hjälper henne att komma ur detta tillstånd.

Tolkningar av populära drömböcker

Menstruation, att gå i en dröm, beroende på vissa detaljer, kan ha olika förutsägelser. Det är nödvändigt att komma ihåg alla nyanser av nattvision och titta i populära drömböcker:

 1. Förstakaren Wang hävdar att om en kvinna har sett menstruationsblod, så är detta ett tecken på det perfekta felsteget, som hon verkligen ångrar. Smutsiga kläder eller möbler i en dröm - intriger vävas runt den sovande personen.
 2. Enligt Miller är att se en liknande intrig i en dröm en symbol för den överhängande förlusten av något värdefullt eller att drömaren måste offra något i verkligheten, vilket inte kommer att vara förgäves. För en ung gift kvinna är menstruationen i en dröm en tidig graviditet, och för kvinnor i position, en enkel födelse. Att bli smutsig i blod är ett tecken på hotande fara. I detta fall skadar inte försiktighet.
 3. En kvinnlig drömbok rekommenderar att ta hand om din egen hälsa, för om menstruationen uppträder i nattdrömmar, lovar det sjukdom och förlust av vital energi.
 4. Fransk drömbok lovar återförening med familjemedlemmar, vilket kommer att ge mycket positiva känslor.
 5. En engelsk drömbok för familjer förutspår en försämring av relationerna. För att undvika konflikter och separering är det nödvändigt att visa återhållsamhet och takt. Det är viktigt att höra och förstå din andra hälft.
 6. En modern drömbok varnar en dam som har ett viktigt möte planerat om en eventuell försening. Därför bör du kolla in några minuter tidigare.
 7. Tolkaren Denise Lynn hävdar att om menstruationen drömms av en man, så indikerar detta hans alltför nyfikenhet. För en gift man innebär en sådan dröm en försämring i relationerna med sin make. Familjen kommer att vara på väg till en skilsmässa. Om du inte vill förlora din älskade, bör du omedelbart vidta åtgärder.
 8. Enligt Tsvetkovs drömbok förutsäger att man befinner sig i ett tillstånd av PMS i en dröm att komma in i en obehaglig situation i verkligheten. Drömaren kommer att uppleva en stark skuldkänsla och besvärlighet.
 9. Drömbok online rekommenderar att uppmärksamma din egen hälsa och konsultera en specialist för undersökning.

Om du har en menstruation ska du inte vara rädd. Man bör komma ihåg de känslor som upplevs i en dröm och ens eget känslomässiga tillstånd. Detta hjälper dig att tolka drömmen korrekt och undvika eventuella problem..

Månads- / menstruation: vad en dröm handlar om

4 oktober 2019 kl 15:14 © Författare av drömböcker

Ta reda på i drömboken online vad Menstruation / Menstruation drömmer om genom att läsa svaret nedan i tolkningen av författartolkarna.

21st Century Dream Tolkning

Vad drömmer menstruation / menstruation om och vad menar de:

Om en kvinna har en försening i sin period i en dröm - kommer hon snart att träffa en extremt rik älskare eller en kort, men passionerad kärlek.

Den unga kvinnans dröm, där hon ser att hon har sin period, antyder: hon borde ta hand om sin egen hälsa. Kanske är det dags att ta itu med de sår som inte känner sig ständigt utan samlas under åren.

Om menstruationen drömde om en gravid kvinna - kommer hon att få ett vackert friskt barn.

Att se kläder färgade med menstruationsblod i en dröm - allvarliga problem.

Islamisk drömbok

Menstruation / menstruation

Menstruation - Om en kvinna ser menstruation på sin plats, och hon faktiskt inte har dem vid den tidpunkten, kommer hon att begå något slags missförstånd, som din dröm tolkar.

George Ivanovs senaste drömbok

Vad betyder menstruation / menstruation för drömaren och vad betyder de för drömaren??

En kvinna drömde om en period - till en släktas sjukdom; en man för att se att hans kvinna har menstruation - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar.

Persisk drömbok av Hubayshi Tiflisi

Menstruation / menstruation i gammal mening

Om en kvinna ser sin period och faktiskt inte har dem vid den tiden, kommer hon att begå något allvarligt fel i verkligheten.

Engelsk drömbok

Varför se månaden:

Menstruationens början symboliserar en ung kvinnas förmåga att fostra ett barn. Menstruation med blod - detta kan innebära lättnad om du var rädd för att du kan vara gravid eller om du vill bli gravid. Det kan också återspegla förlägenhet i sexuella frågor..

Se också: vad är drömmarna om blödning, vad är drömmarna om blodflödet, vad är kvinnor.

Psykologisk tolk Furtseva

På en drömbok Månads- / menstruation

Även om menstruationen är en naturlig process i kroppen, uppfattar vi på den psykologiska nivån dem som något negativt.

Om du drömde om en period hos ett barn, vet du själv att du i själva verket kommer att begå någon form av missförstånd, vars konsekvenser kommer att vara avsevärt negativa. Det är särskilt värt att vara uppmärksam om du inte har perioder i sömnen när du sover.

Om din period plötsligt i en dröm börjar, när de inte är där, känner du medvetet din egen sårbarhet och behöver stöd från nära och kära.

Om sömnen om menstruation på packningen inte är kopplad till ditt inre tillstånd i verkligheten, kommer du snart att inse att något påtagligt, men obetydligt, har gått bort från ditt liv.

Romantisk drömbok

Menstruation / menstruation

Menstruation - Om en ensam kvinna drömde om korta perioder, kommer hon att träffa en man som kommer att bli hennes älskare. Men denna anslutning kommer att vara flyktig och kommer inte att motivera alla hopp som ställs på den..

En dröm om menstruation hade en kvinna i klimakteriet? I en dröm, var du rädd när din period började? Förmodligen kommer du i verkligheten att uppleva svårigheter i den intima sfären, eftersom dina åsikter om sexlivet radikalt kommer att avvika från din partners åsikter.

Om du reagerade på början av din period helt lugnt, glädjas, en dröm fördjupar ett stabilt och harmoniskt liv med en älskad utan stora gräl och oenigheter.

Drömtolkning AstroMeridiana

Vad drömde Menstruation / Menstruation om

Detta är en symbol som du bör vara uppmärksam på din reproduktiva hälsa. Tolkning av sömn om menstruation beror på vilka händelser som inträffade i den.

En gravid kvinnas period är ett utmärkt tecken, som föreskriver en snabb och problemfri födelse. Och om du ser menstruationen hälla ner benen, bör du genomgå en fullständig undersökning och göra en helande. Din reproduktiva hälsa riskerar sannolikt på grund av kronisk stress..

Att se att menstruationen plötsligt började och placerade dig i en besvärlig position, då väntar en annan besvärlig situation på dig.

En ung flicka har en dröm om menstruation - en dröm indikerar att du kan ha hälsoproblem. Det är nödvändigt att genomgå en läkareundersökning för att klara tester. En annan tolkning av den drömande bilden - en dröm innebär att mycket snart kommer du att besökas av avlägsna släktingar som kommer att besöka dig. Menstruation för en tjej i en dröm kan också betyda att du är sen för ett viktigt möte eller resa, var beredd på detta och skynda dig i förväg.

Everyday Dream Book

Vardaglig tolkning av månadsdrömmen

Att en ung kvinna ser menstruation i en dröm innebär att hon kan ha hälsoproblem inom en snar framtid, och hon måste genomgå en läkarundersökning så snart som möjligt, medan problemen inte är för stora.

Om en gravid kvinna har haft en period kan en sådan dröm innebära att födelsen kommer att passera snabbt och utan komplikationer, och barnet blir friskt och starkt.

Om du i en dröm såg kläder färgade med blod, kan du i en snar framtid stämma in för att möta problem, är det mycket möjligt att du kommer att befinna dig i en besvärlig position och du kan inte komma ur det utan moraliska förluster.

Om en kvinna drömde att hon gick på sin period, men i verkligheten är de inte där, kommer hon att möta stora problem, som hon själv har skylden för. Om du drömde om att du hade blodfärgat någon annans säng, möbler, kommer du i verkligheten att behöva hjälp, men att be om det kommer att vara under din värdighet. I det här fallet måste du antingen acceptera de stora förlusterna som är i fara, eller kränka din stolthet och be om hjälp, som förresten inte kommer att vägras.

Vad kan betyda menstruation i en dröm för en kvinna

Även den vanligaste vid första anblicken kan fenomenen ha sin mening i drömmar, till exempel menstruation. Därför är det viktigt att veta varför menstruationen drömmer i en dröm för en kvinna, eftersom hela nästa vecka kommer att byggas på detta. Även om menstruationen i den moderna världen inte längre orsakar en sådan skräck och inte är något äckligt eller läskigt, men deras utseende i en dröm är nästan aldrig förknippad med positiva känslor.

Vad betyder sömn?

Oftast, när menstruationen uppträder i en dröm, är detta ett tecken på något negativt, till exempel starka känslor eller till och med problem, eftersom blod är ett ganska kraftfullt tecken, vars utseende aldrig passerar obemärkt. Men allt beror på detaljerna som måste beaktas vid tolkningen av en sådan dröm:

 • mängd blod;
 • överraskande utseende - ett tecken på en oväntad förlust;
 • blodproppar löper ner på benen - en varning om farandet. Det är tillrådligt att fundera över varje åtgärd, eftersom det inte är känt vilken av dem som kan leda till sorgliga konsekvenser.
 • om kläder blir smutsiga - i de flesta fall betyder en skamlig situation som snart kommer att hända med drömmaren. Ibland kan det innebära ett orent samvete som akut måste försökas rengöras för att undvika problem;
 • huruvida en kvinna som drömmer är gravid - som alla drömmar hos gravida kvinnor, är förknippade med babyens utseende. Men perioderna i detta fall förlorar sin negativa färg och innebär att barnet kommer att föds friskt och i tid;
 • huruvida hygienprodukter är smutsiga - betyder att kvinnan som drömmer inte kommer in i sitt eget företag, och det är bättre för henne att sluta göra det hon gör just nu. Du måste sluta klättra in i andras liv, ge onödiga råd och bete dig mer värdig.

Drömtolkningar

Förutom de traditionella tolkningarna av drömmar, finns det många drömböcker från olika författare, som var och en förklarar varför en kvinna drömmer om blod i en dröm lite annorlunda, och därför måste flera av dem kontrolleras. En sak är dock säker, deras utseende är inte en vanlig olycka, en sådan dröm är definitivt viktig.

Enligt Miller

Miller hävdar att blodproppar i menstruationen har betydelsen av ett fördelaktigt offer. Det är, i livet måste en kvinna ge något dyrt, men i gengäld kommer hon att få något viktigare. Till exempel kan graviditet tolkas på detta sätt: det ger lite besvär, du måste ge upp vissa dagliga vanor och ändra din livsstil, men i gengäld kommer kvinnan att få ett friskt barn.

Men enligt Miller är menstruationen för det mesta ett positivt tecken. Det betyder att trots alla svårigheter och svårigheter, i slutändan finns det en trevlig belöning för allt lidande. Men om blodfläckade kläder i en dröm måste man vara försiktig och försiktig när man kommunicerar med nya människor, eftersom denna dröm innebär förnyelse av uppmärksamhet till kvinnor genom avundsjuk.

Dröm Wanga

Vanga tolkar inte menstruationens uppträdande i en dröm så positivt. Enligt hennes drömbok är menstruationsblod definitivt i problem. Nästa vecka lovar att vara alarmerande och stressande. Och detta gäller alla aspekter av en kvinnas liv: det kan vara problem på jobbet, med barn, släktingar, make och så vidare..

Om svåra beslut inte kan undvikas, måste du försöka tänka igenom alla nyanser och alla hinder som kan uppstå på vägen. Detsamma gäller sömn: om en kvinna försöker hålla blod på något sätt, det betyder att släktingar eller nära vänner kommer att göra dumma saker, bör du försöka att inte blanda dig i sådana frågor. Om du fortfarande får händerna smutsiga i en dröm, kan det indikera en förbannelse. I det här fallet måste du gå till kyrkan och ta bort den.

Av loff

Denna drömtolkning tolkar menstruationens utseende tvetydigt. Om denna symbol visas i gravida kvinnor i en dröm, betyder detta enkel och enkel förlossning, utseendet på ett friskt barn. För andra kvinnor är värdet kraftigt negativt och innebär att det finns problem.

Hans eller någon annans kläder färgade i blod är slutet på en positiv period. Detta innebär att en vit strimma har slut i livet och vi måste förvänta oss negativa förändringar. Det kan vara antingen hälsoproblem eller misslyckanden på jobbet eller i det personliga livet. I alla fall bör du försöka undvika att fatta viktiga beslut och försöka vänta i den här perioden.

Orientalisk kvinna

Denna drömbok, när menstruationen visas i en dröm när de inte längre är där, rekommenderar dig att konsultera en läkare. Troligtvis hittas inga allvarliga sjukdomar, men orsakerna till ohälsa hittas. Dessutom kommer detta att låta dig bestämma vilka källor som energin går igenom och på något sätt påverka den.

Enligt Freud

Många tror att Freud tolkade drömmar endast från sexuella relationer, men det är inte helt sant. Om blodet i en dröm för en kvinna förklarade han på följande sätt: en kvinna är "på tid", har ständigt inte tid, hon är sen, på grund av detta har hon bakslag på jobbet och i sitt personliga liv.

Fransk drömbok

Till skillnad från de flesta andra drömböcker, tolkar fransmännen blodet i en dröm för en kvinna och starka perioder, som flödar ner benen som en tidig anhörig ankomst. Men deras besök kommer att vara positivt eller negativt, det kan förstås på grundval av känslor under sömnen.

Enligt Tsvetkov

Enligt tolkningen av analytikern Tsvetkov är menstruationen, särskilt om de flyter ned benen, helt klart ett negativt tecken. Menstruationens uppträdande i en dröm betyder det förestående utseendet på skamliga situationer i verkligheten. Men samtidigt verkar dessa situationer inte vara något ovanligt och oöverstigligt. Snart kommer besvärliga situationer att glömmas. Enligt Tsvetkov manifesterar sig således en kvinnlig natur i att dölja alla hennes problem (inklusive uppkomsten av menstruation) för andra.

Vad drömmer - perioder började på drömböckerna om Freud, Miller, Longo

Damdagar är alltid förknippade med en känsla av obehag, lätt obehag. Vissa försöker skjuta upp pågående aktiviteter som kräver fysisk aktivitet. Vad drömmer om - perioder började, lär vi oss i betrodda drömböcker.

Allmän tolkning

Jag drömde om att menstruationen började - detta tecken kan ha positiva ögonblick, om drömmaren är tillräckligt ung, energisk och ett sådant fenomen inte på något sätt skrämde eller överraska henne. Blod är i detta fall en symbol på vitalitet, förnyelse av kroppen, uppkomsten av dolda krafter för att förverkliga nya möjligheter.

Kvinnor som kan känna början av menstruation i en dröm är ett gott tecken. Dina oro för den kommande födelsen är helt förgäves. Barnet utvecklas väl och kommer att föds i tid.

För affärsdamer kan drömmenstruation förkroppsliga med ett upptaget schema. Vid någon tidpunkt kan det tyckas att du är på gränsen till en känslomässig nedbrytning, men denna känsla kommer att passera. Du kommer att kunna stödja och lugna dig av dina blodfamiljer som uppriktigt önskar dig välstånd och välstånd.

I en dröm kan en man se hur menstruationen började hos en kvinna - ett tecken på att han är för avvisande och bråkig när det gäller nära relationer. En misslyckad sexuell relation har kränkt dina idéer om en frisk och fullständig relation med en kvinna. Du kan vara mer nöjd med självtillfredsställelse..

Författarens drömböcker

Sigmund Freud

Blod från menstruation är förknippat med den kvinnliga principen och personifierar dess fertilitet, sexualitet, önskan att vara i mäns uppmärksamhet hos män. För de som är singlar är detta ett tecken på sexuell aktivitet, mognad. För mogna damer antyder en sådan dröm deras förnyelse i ande och kropp, din energi och temperament kommer att räcka för att förföra en potentiell partner som är mycket yngre än dina år.

Den gifta skönheten började menstruationen - vänta på det efterlängtade tillskottet till familjen. Om blodet gick före cykeln finns det en stor sannolikhet för en oplanerad befruktning, vilket är lätt att undvika under denna period och skyddas under intimitet.

Gustow Miller

Tolkningen lovar att vara positiv för unga flickor som har drömt om menstruation. Oroa dig inte med denna vision för gravida kvinnor. Om en period börjar hos en kvinna som är i verkligheten i en position - är detta ett gott tecken. Så barnet kommer att föds friskt och starkt, och förlossningen innebär inte komplikationer. För en tjej som gifte sig för inte så länge sedan, förutspår detta scenario befruktningen av ett barn och en tidig graviditet. Drömmarnas ungdom och livskraft kommer att bidra till hennes välbefinnande under barnfödelseperioden.

För en enda person är en sådan drömvision en varning. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt hälsa eller moral. Kanske på grund av ett upptaget arbetsschema, nervös spänning, oregelbundna sömnmönster, undernäring, upplever du obehag och kronisk trötthet. Ställ upp aktuella frågor och ta hand om dig själv.

En kvinna i ålderdom i en dröm att uppleva början av menstruationscykeln - ett dåligt tecken. Du har en lång och dyr behandling. Man bör inte vänta på ödesgåvor i hopp om att problemet försvinner. En bekräftad diagnos kan vara ganska oväntad och fantastisk för dig..

Yuri Longo

Menstruation i en dröm är en symbol för en viss benägenhet för en kvinna. Drömaren måste ändra planer eller skjuta upp för en viss tid vad du ville förverkliga just nu. Du kommer att kunna hantera en serie svårigheter, men det tar din tid och ansträngning. Personliga relationer i dag kommer inte att vara progressiva. De omständigheter där du tvingas inte bidra till kärleksstämningen. Andra hälften kan tyckas att du försöker lämna, generad att säga så uppriktigt om det.

Jag drömde om att hitta mycket blod på lakan, och det kom som en överraskning för dig - att inte undvika hälsoproblem. Varje sjukdom kan vara ett tecken på en allvarlig sjukdom. Genom en snabb undersökning och konsultation av en läkare kan man undvika dödliga konsekvenser.

Varför drömmer varje månad på en drömbok

Att sova med din period kan vara väldigt konstigt och obehagligt. I detta fall bör du vara uppmärksam på släktingar och hälsa. Men det slutliga värdet på sömn beror på vilken menstruation var i en dagdröm, vem den kom från och andra nyanser och detaljer.

Drömmen om menstruation lovar problem, problem, komplikationer som påverkar deras kära hälsa. Om en man i en dröm ser att en kvinna har menstruation, är det i själva verket troligtvis att hon drabbas av en sjukdom i samband med inre blödningar.

Var uppmärksam på nära och kära, och ta dem till läkaren vid behov. Försena inte behandlingen, annars kan obehagliga konsekvenser inte undvikas

När drömde du om din period?

Har denna drömdröm tidigare?

Vilka färger rådde i din dröm?

Hur ofta drömmer du?

Har du någonsin haft profetiska drömmar?

Hej, jag heter Tatyana Miller!

Jag är professionellt engagerad i tolkningen av drömmar och hjälper dig ta reda på vad Månader drömmer om, skriv bara drömmen i formen nedan och jag kommer att förklara vad det betyder om du såg denna symbol i en dröm. Prova!

Din dröm är räddad. För att jag ska börja arbeta med den skickade sömnen måste du välja vilken tolkningstyp som helst. Klar dekryptering av sömn kommer att skickas till det angivna e-postmeddelandet:

Lägg upp en fråga i prioritetsordning

Ingen garanti för svar

Svara inom 24 timmar

Grundläggande tolkningsgaranti

Svara inom 6-12 timmar

Garanterad full sömnsanalys

Månadsvis under graviditeten

En dröm där en gravid kvinna börjar sin period kommer att berätta om hennes hälsa, om hur hennes graviditet kommer att fortsätta, hur barnet kommer att föds och vilken framtid som väntar honom.

Jag drömde hur de torkade blod från menstruationen

Hon drömmer om att torka av sitt blod från sina perioder - Oracle drömbok tror att du har en dålig relation med blod släktingar, det finns ingen ömsesidig förståelse, närhet. Inom en nära framtid kommer du att ansluta igen med din familj.

Försök att inte provocera konflikter, hålla känslor för dig själv, ha tålamod. Gör medgivanden, söka kompromisser i allt. Kom ihåg att det här är din familj och du måste skydda den.

Menstruation i en dröm för en flicka

Drömmen där flickan började menstruera lovar henne en sjukdom. Förmodligen händer det redan något med din hälsa, din kropp som kräver omedelbar intervention.

Var uppmärksam på ditt välbefinnande, genomgå en läkarundersökning, kontrollera de inre organen. Det kan inte finnas några yttre tecken på sjukdomen, men det betyder inte att du är frisk.

En kvinna drömmer om att hon har sin period

Om en kvinna drömde om att hon hade sin period, trots att de i verkligheten inte var där, så skulle hon snart göra någon form av spontan handling, fatta ett utslagigt beslut.

Håll ditt sinne klart. Försök att inte ge efter för impulsivitet. När allt kommer omkring kan konsekvenserna av din spontanitet och oförutsägbarhet inte alltid vara positiva.

Menstruationen började

En dröm där din period börjar, berättar om din aktuella situation, om ditt mentala välbefinnande inom en snar framtid, samt om hälsa.

Tunga perioder

Drömmen om överflödiga perioder kommer att prägla ditt sinnestillstånd inom en snar framtid, samt prata om orsakerna till dina upplevelser. Det kan också förutsäga händelser relaterade till hälsa eller en kär.

Månatlig läggning

Drömmen om menstruation på packningen berättar om dina intressen, om de egenskaper som råder i din karaktär just nu, om de brister som hindrar dig från att leva.

Förmågan att tolka drömmar är en värdefull gåva, eftersom ibland i en dröm ger medvetandet oss de mest djupgående och viktiga ledtrådarna.

Ingen tolkning?

Jag är professionellt engagerad i tolkningen av drömmar och hjälper dig ta reda på vad Månader drömmer om, skriv bara drömmen i formen nedan och jag kommer att förklara vad det betyder om du såg denna symbol i en dröm. Prova!

Hur det fungerar?

Ange vad och under vilka omständigheter du såg i en dröm.

Få en drömtolkning från vår expert.

Använd tolkning i ditt liv!

Din dröm är räddad. För att jag ska börja arbeta med den skickade sömnen måste du välja vilken tolkningstyp som helst. Klar dekryptering av sömn kommer att skickas till det angivna e-postmeddelandet:

Lägg upp en fråga i prioritetsordning

Ingen garanti för svar

Svara inom 24 timmar

Grundläggande tolkningsgaranti

Svara inom 6-12 timmar

Garanterad full sömnsanalys

Möjlighet att ställa uppklarande frågor

Hej! Jag hade en dröm att jag har menstruation och alla mina underkläder är smutsiga. Och ungefär en vecka senare, i min andra dröm, ser jag en sådan bild. Vad betyder det?

De menstruationsperioder som du har i en dröm markerar slutet på en viss månatlig (liv) cykel och bestämmer de kommande förändringarna, övergången, slutet på den gamla och början på en ny period. Du kommer till några förändringar i det vanliga livet / relationerna. Sov med menstruation är profetisk (profetisk).

Hej, den 9 februari 2004 hade jag en liknande dröm: Jag bytte underkläder flera gånger i en dröm, för varje gång det var rikligt färgat med blod.

Jag är 16 år och har små problem med gynekologi. Kanske är det på något sätt kopplat?

Jag drömde om att jag hade menstruation. Jag blev mycket förvånad, för inte en tidsfrist och beslutade att hitta en läkare. Jag är i övergången (något som övergångar i tunnelbanan) och jag letar efter ett sjukhus. Jag hittar henne, jag går in: jag ser en stor hall med sängar som patienter med droppar ligger på. Jag ser blod i droppar. Jag kommer inte ihåg de människor som deltog. Och sjuksköterskan säger: "Ligg ner, nu kommer vi att ställa in dig, säger de, de har äntligen kommit..." Men jag vill inte, men jag känner att jag bara måste göra... Sedan närmar jag mig på något sätt avfarten och försöker komma ut därifrån, vilket jag kan göra. Dessutom lämnar jag inte bara utan klättrar på den korta trappan vid utgången direkt (som en gardinvägg som en svensk vägg) ner, som dessutom nästan kollapsar under mig... Men ändå lyckades jag komma till marken.

De menstruationsperioder som du har i en dröm anger att en viss månatlig (liv) cykel har slutförts och bestämmer framtida förändringar, övergången, slutet på den gamla och början på en ny period. Du kommer med någon form av förändring i ditt vanliga sätt att leva / förhållande [Jag har menstruation]. Men du är lite oförberedd för detta [Jag blev mycket förvånad, för inte en tidsfrist] och besluta att kontakta den interna läkaren [och beslutade att hitta en läkare]. Anmärkningsvärt är skillnaden mellan den rationella positionen [jag närmar mig på något sätt avfarten och försöker komma bort från vad jag kan] och det medvetslösa [sjuksköterskan säger: Ligg ner, uttryck det just nu, vi har äntligen kommit...]. Därför väntar svårigheter på dig i framtiden, eftersom en person som kämpar med sig själv alltid befinner sig i svåra situationer [inte bara lämna, utan att klättra på den korta trappan vid utgången direkt, som en gångjärnsvägg som den svenska muren ner, som smälter nästan under mig].

Jag insåg att jag sov med min klasskamrat, som vi är väl bekanta med, men ingenting mer. Jag sover på det och han tror att jag sover och börjar slumpiga giriga läppar med tungan, tar av mig trosorna och vill introducera min kuk i mig, men jag säger till honom att jag inte har fått något från honom på en månad. på morgonen vaknar jag hemma, hans föräldrar tozhe hemma och de började tänka dåligt på mig. min mamma letade efter mig och ringde dem och de sa att jag sover med dem. Jag minns att jag inte har en packning och mina byxor var färgade med blod på grund av menstruation. Jag är 21 kön Zhensky. när jag drömde den här drömmen hade jag verkligen en månad, länge hade jag inga sexuella relationer med en vän, för han är iväg. Jag såg den klasskamraten länge.

Mina perioder börjar, jag vill byta packning, ta av den och se att den är ren, men den har några korta ränder i olika ordning, 1 cm i storlek, med 4 tvärgående uppdelningar. Jag tar en av dem och drar en blodig, mycket lång mask ur packningen. Jag gör samma sak med andra remsor. då ser jag mig dra dem ut ur slidan. Då slutar de, kort sagt, en riktig mardröm! Känslor är de mest motbjudande. Jag vet inte vad jag ska tänka, med tanke på att om ungefär en vecka skulle jag börja min period. Jag är 19 år. Detta är förmodligen på något sätt relaterat till hälsa?!

Jag såg att min period gick och att mitt underkläder är allt i blodet

det accepterades att månaden gick, vaknade och knuffade och med en hane lyft, inte gravid. Nu har jag en försening, vi arbetar utomlands med min make, och det finns misstankar om graviditet. Jag är 19 år, halv kvinna

Sömn. Plötsligt sputtrade menstruationen och träffade en vit bil som stod bredvid mig. Sedan fanns en skog av torra träd med ett grönt träd. Trädgårdsmästaren kom ut och såg mig försöka nå löven med min hand, sa: Jag lydde. Då såg jag en gata på vilken det föll ett aktivt avverkning av växtvuxna och redan torra träd. De störde passagen och nu sågs de av roliga arbetare. Jag hade några affärer. Jag gick längs en rekonstruerad stadsgata (där jag tillbringade sommaren i verkliga livet när jag var skolflicka) med 2 vänner och plötsligt kom jag ihåg (det var bara något som vände på här) att jag ALLTID VAR PÅ DENNA GATEN, men den var 20 år gammal tillbaka och också i en dröm. Jag var med min älskade mormor. Minnet brann nästan. Det här är otroligt, jag kunde röra vid det som begravdes under soporna av senare händelser (både sömnig och verklig). Jag kom ihåg att någonstans här skulle det finnas en dörr och en kvinna som vi åkte till. Det kändes som obeskrivligt, jag vet inte ens varför. (Jag hade det här när jag en dag i verkligheten kom till skolgården, där jag tillbringade mina två första akademiska år. Plötsligt kom jag ihåg saker som jag inte skulle ha kommit ihåg under andra omständigheter och det var detsamma i denna dröm). Jag, ännu inte helt tro på möjligheten att titta där, erbjöd mig att försöka hitta dörren. Jag insåg att lite mer och troligen återuppbyggnaden skulle ha berört detta hus och det skulle ha funnits ingenting. Vi hittade den här dörren, knackade, och se och se, samma bekanta dörr öppnades för oss. Hon levde. Av någon anledning verkade det som om mormorens avgång också hennes avgång lämnade. Det faktum att den här kvinnan levde innebar att jag kunde lära mig genom henne något mycket viktigt för mig. Jag ringde mitt namn och HUSKT hennes förnamn. Och då kom jag ihåg att det fanns en annan dörr och en annan kvinna. De var grannar och hon levde också. Samtidigt erbjöd den här kvinnan att komma in, mina kamrater pratade glatt om något obetydligt, och jag satt och fylldes med tårar av glädje från mötet. Jag var väldigt glad. Mycket mycket! Sov på känslomässig intensitet var enastående och ändå. Jag minns inte att jag grät i en dröm, och trots det - av hela mitt hjärta av glädje. Vissa väldigt djupa minne, en del beröring som förändrar något inuti. Så här såg det ut.

Menstruation - i ontopsychological bemärkelse - är inte en naturlig process, den är inte karakteristisk för en kvinnas initiala potential. Detta är ett sår som återstår efter att livmodern eterisk energi har dragits tillbaka. Blodet som sprayas på den vita bilen som står bredvid mig är som de första filmerna i filmen som förutser hans inträde. Vi förstår intuitivt att vi talar om någon annans (inte naturliga) påverkan på dig själv. Och det började: torra träd. En trädgårdsmästare som hindrar dig från att röra vid ett enda grönt träd. (Trädet symboliserar individens liv och utveckling för ämnet som drömmer). Om jag var du, skulle jag vara mycket försiktig med barndomsminnen som kom senare. Av alla föräldrarna är det farligaste för barnet mormödrar, eftersom de inte har något eget för ålderdom och de vampyrar sina barnbarn till fullo. Och att binda ett barn till dig själv är inte särskilt svårt. De infantila minnen som tvingar oss att slänga tårar är ofta fixeringspunkter, ögonblick av utvecklingsstopp och kärnorna i vissa komplex. Det här är dödläget från vårt förflutna. Det förflutna kommer till liv så att vi förblir små och hjälplösa. Berätta om de kvinnliga karaktärerna i din dröm - om du var någonstans fyra av er (du + två vänner + en äldre kvinna) - detta är "korset" av komplexet, med negativ psykologi som följd av det. Efter en sådan dröm måste man gå tillbaka hit och nu och leta efter alla möjliga aktiviteter för sig själv och vänta på att han ska "släppa".

Tack, Arseny, för dekrypteringen. För en tid sedan gjorde jag en upptäckt för mig själv som inte lämnade utrymme för illusioner om mina föräldrar. Till att börja med var jag väldigt upprörd och till och med arg, men sedan... Du förstår, de vet inte att de är freaks. Om de visste detta, skulle de aldrig ha kunnat medvetande göra det. Jag är säker på detta och detta är mer än bara ord. Problemet är att det är omöjligt att förstå med ditt huvud, men bara med ditt hjärta. Och för detta måste de ha inre obehag och en fråga. Inte alla har det och jag vet inte varför. Snarare vet jag, men... Det är som en infektion som fastnar mycket tidigt, men det finns också ett vaccin.

Ytterligare. Jag håller inte med det. Jag tror att det kommer till liv så att vi hanterar det. Jag kan inte gå framåt förrän jag blir av med denna magnet. Jag vänder mig till honom och börjar studera honom intensivt. Det är motvilligt att ge, eftersom det är komprimerat. Den gillar inte heller när en lampa lyser på den (bildligt sett). Det släpper inte förrän vi själva släpper det genom medvetenhet. Detta är min synpunkt.

Jag är på universitetet, som vanligt, men det är på något sätt mörkt idag och klasser inte äger rum. Jag letar efter något, men jag vet inte vad. Vissa människor runt mig, jag känner dem inte i livet, men i en dröm verkar de mig vara mina bekanta Det verkar för mig att menstruationen börjar, jag flyttar mig till sidan där ingen ser mig, jag kontrollerar och verkligen. Men jag har inga hygienprodukter och jag frågar flickorna om någon har dem. Jag går till en stol liknande till tandläkaren. En vacker ung läkare står bredvid honom, och flickans huvud ligger på fåtöljen (i livet besöker denna tjej samma engelska kurchier som jag, men vi är inte vänner och vi kommunicerar inte praktiskt). Mitt huvud lever. Jag behandlar allt som händer som om Det är naturligt. Jag börjar hjälpa läkaren. Vi vill återlämna hennes kropp. Sedan går jag in i ett ljust rymligt rum. Och det är fullt av mutanter. Jag ser mig omkring, detta är inte ett rum, det är några ruiner. Jag förstår att något hände med världen - ingenstans finns det inga hus, vägar, transport, det finns inget relaterat till civilisationen. Mutanter kan tala, men de är som forntida människor - de vet inte hur man gör eld, laga mat. Och jag försöker förklara för dem att det fanns vackra hus, gator på jorden. De tror inte på mig. Då vänder jag mig åt höger. Där, samma kille som jag (inte en mutant som kommer ihåg civilisationen) bygger han ett underbart hus, bara vi ser husets inre struktur. Det finns en lång vacker, slingrande trappa som leder upp. Jag bjuder in alla mutanter där. De går på deras vakt. Jag går in där och ser många pooler med rent vatten. Och konstigt, det finns inga fler mutanter, istället för de stiliga män och kvinnor, de simmar i vattnet, någon står bara på trappan och tittar på vad som händer. Den läkaren kommer till mig. Jag kramar honom. Hans överkropp är naken. Hans bröst jämn och behaglig vid beröringen. Jag snugglar upp till honom - jag är mycket nöjd med att vi är tillsammans med honom. Jag vet att vi är skapade för varandra, vi behöver inte prata, vi förstår drush-vän utan ord. Jag lämnar huset och runt ödemarken, jorden är förgiftad av något ämne. Inte människor har förgiftat, naturen själv. Jag hör en mans ord De är vackra, men de väcker inte förtroende. Han säger att han vill träffa flickan, det verkar för mig att han pratar om mig. Jag är orolig. Min pojkvän (läkare) kommer till mig igen. Vi håller hand och lämnar. Men plötsligt säger han: "Jag har en kort status." Hans blick ut. Jag ler, jag ser att han verkligen har blivit lägre än mig, men det stör mig inte (och i livet är det viktigt för mig att killen inte ska vara lägre än jag) och jag säger honom att det inte spelar någon roll att jag älskar honom. Vi ska någonstans genom skogen. Jag är 19, flicka

OVENTATERAD, VÄLLIGA ÖVRIGT URINATION MED BLOD, JAG ÄNNAR OCH Tänker att det säkert är månadsvis... Mer än att jag drömde en innan, jag har varit oöverträffad veckans Även om poolen är enorm

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Tidig klimakterium

Tidig klimakterium Climax är inte en sjukdom, utan ett helt normalt skede i en kvinnas liv, säger gynekologer. Lika naturligt som brösttillväxt, första menstruation eller graviditet....

En daub före menstruation

Det finns en hormonell omstrukturering av kroppen under p-piller.Väl. Jag tror högst 2 veckor. I allmänhet cirka en vecka.Tja, åtminstone gjorde det mig lycklig, annars har jag redan förberett en månad med min make att inte leva ett sexuellt liv på grund av denna daub....

Kan menstruationen gå i början av graviditeten

Det första tecknet på graviditet anses vara en försening under kritiska dagar. Kroppen börjar omedelbart byggas om för att få barn, vilket uttrycks av ett antal förändringar i hälsa och utseende....