Varför drömmer menstruationen i en dröm? Olika tolkningar av sömn

Intim

Ofta drömmer människor om några gåtor och tecken för kommande evenemang, även om drömmarna i de flesta fall bara är en återspegling av en persons tankar och upplevelser i verkliga livet som smidigt flyter in i en dröm. Undrar varför menstruationen drömmer i en dröm, många kvinnor är bekymrade över bristen på kunskap om tolkningen av en sådan dröm..

I själva verket är all spänning och rädsla bara en följd av rädsla för blod, blödning, i en dröm symboliserar skydd oftast livet och dess gång. Du behöver bara fördjupa dig i tolkningen av en sådan dröm, en drömbok hjälper dig att hitta svar på alla frågor.

Modern drömbok från 2000-talet

Moderna drömböcker kan ha olika tolkningar av vad menstruationsblod drömmer om, men först och främst måste du förstå att en dröm om menstruation endast signalerar en sak - kvinnans välbefinnande. Det är nödvändigt att noggrant komma ihåg alla detaljer i sömnen och förstå att en sådan dröm ber en kvinna att vara mer uppmärksam på hennes hälsotillstånd och kroppen som helhet. Det finns en sådan chans att hälsoproblem oväntat kan börja, även om det inte föregås av något. I en situation där menstruationen drömms under graviditeten, är troligtvis en dröm signal om den överhängande födelsen av ett starkt och friskt barn.

En dålig beteckning på en sådan dröm kan bara vara om kvinnan ser kläder smutsiga i blod. En dröm kan innebära en risk för allvarliga problem som förhindrar dig att uppnå önskade resultat och mål..

Allmän tolkning

Ända sedan forntiden har visarna från dessa generationer och tidningar sagt att en dröm där en person ser blod inte innebär några problem i verkliga livet, tvärtom, en sådan dröm är säker och gynnsam. Blod är en symbol för kön, familjeband. Därför är tolkningen av sömn där en kvinna ser blod följande: troligtvis kommer hon att träffa sina släktingar med blod, relationer med släktingar kan förändras, vissa händelser kan inträffa i familjen, kanske kommer nyheter från avlägsna släktingar.

Och redan olika drömböcker kommer att hjälpa till att undersöka mer detaljerade drömvarianter, för att lära av sådana subtiliteter en mer specifik tolkning och beteckning.

Kvinnlig drömbok

Enligt tolkningen av en sådan drömbok, om en tjej drömmer om sina perioder, betyder det att kanske problem och svårigheter med reproduktionsfunktionen kommer att börja snart. Och inte nödvändigtvis kommer det att vara sjukdomar och omöjligt att bli gravid ett barn, det kan finnas några hinder och problem.

En annan sak är om en kvinna i en dröm ser sig vara färgad med blod, i det här fallet är det en direkt signal om uppkomsten av allvarliga sjukdomar snart. Det bör förstås att denna vision i en dröm antyder att befintliga problem och problem allvarligt kan påverka hälsan.

Japansk tolkning

Den exakta beteckningen av drömmar om blod kan alltid ges av östliga tolkar. Om den månatliga flickan drömmer om en ung flicka, måste hon snart möta sjukdomar och hälsoproblem. Därför är det bättre att besöka en läkare och genomföra en undersökning för att förhindra problem i tid.

I fallet när en dröm visar en kvinna blod på kläderna till hennes bekanta man, en person nära henne, lovar en sådan dröm en gräl och missförstånd med denna karaktär av en dröm. Och enligt de östliga visarna kommer den skyldiga parten i konflikten att vara en kvinna som drömmer om sådan.

Loff och hans tolkning

Enligt tolkningen av drömmar om Loffa signalerar den sedda menstruationen i en dröm att en person i verkligheten behöver arbeta för att stärka immunförsvaret. I fallet när en dröm visar en kvinna som kläder sina kläder i blod, som ser en sådan dröm i alla livssfärer, kollaps, bakslag och alla slags hinder väntar.

Dessutom stöder Loff samtidens åsikter om varför en gravid kvinna drömmer om sin period - en dröm med sedd menstruation lovar den överhängande födelsen av en stark baby.

Drömtolkning Danilova

Danilova erbjuder en helt annan tolkning av sådana drömmar. Enligt hennes åsikt, alla drömmar där blod finns, lovar förluster, men inte rent materiella. När en kvinna drömmer om sina perioder kan hon troligen snart avgå med sin make eller bara sin älskade man, och kan tappa stöd och stöd från hans sida. Och om en kvinna gör några ansträngningar för att hålla en person bredvid henne, blir situationen bara värre. Efter en sådan dröm måste du ställa in dig själv för att acceptera situationen, som den snart kommer att bli.

Rommel och dess tolkning

Rommel erbjuder, precis som Danilova, en helt annan version av tolkningen av sömn, där en kvinna har en månad. I ett riktigt liv kommer en ung dam att uppleva besvikelse och förlust av respekt för sin älskade.

Om en man i en dröm ser perioderna för sin älskade kvinna, bör han vara uppmärksam på att hans utvalda letar efter en ersättare för honom och snart kommer att lämna honom.

Razgadamus drömtolkning på Internet

Det finns en sådan internetkännare av alla drömmar som kallas Razgadamus, som erbjuder flera alternativ för att tolka sömn om menstruation:

 • En sådan dröm berättar en kvinna om möjligheten att snart bli barn. I det här fallet bör en man ta mer omsorg och uppmärksamhet åt sin utvalda.
 • Om en ung kvinna drömmer om tunga perioder eller till och med blödning, bör du vara försiktig med riskerna för skador.
 • Om du drömmer om en period som inte anger någon specifik person, bör du vara uppmärksam på sjukdomar i den gynekologiska planen.
 • I fallet när en kvinna tänker varför menstruationen i en dröm - man kan förvänta sig obehagliga nyheter eller problem.

En slutsats kan göras: drömmar om menstruation visar på bristande uppmärksamhet till deras hälsa. Det är värt mer tid att ägna åt personligt välbefinnande och hälsotillstånd, så att det i framtiden inte finns några komplikationer av initialt små problem och allvarliga sjukdomar.

En gång i månaden

Drömtolkning Månatliga drömmar, vad drömmer månadsdrömmen om? För att välja en drömtolkning, ange nyckelordet från din dröm i sökformuläret eller klicka på den första bokstaven i drömbilden (om du vill få en online-tolkning av drömmar i en bokstav gratis alfabetiskt).

Nu kan du ta reda på vad det betyder att se Månader i en dröm genom att läsa nedan för gratis tolkning av drömmar från de bästa online-drömböckerna från House of the Sun!

Har du någonsin haft profetiska drömmar?

Drömtolkning - Menstruation, menstruation

Drömtolkning - Menstruation - kritiska dagar - menstruation

Just nu förlorar du något viktigt, kanske till och med obemärkt av dig själv. Du strävar efter att stoppa denna process genom att göra allt möjligt och omöjligt för detta.

Men det är värt att överväga om detta objekt, fenomen eller person verkligen representerar ett betydande värde, oavsett om det är värt de otroliga ansträngningar som du spenderar. Vi vet vad din medvetslös tycker om det..

Menstruation som något nödvändigt visas i alla bevis. Hennes frånvaro talar mer om hälsoproblem än om den kvinnliga kroppens normala funktion.

Den omedvetna delen av psyken argumenterar på samma sätt. Närvaron av menstruation i en dröm är ett faktum som försvinner som talar om förändringar inte till det bättre. Å andra sidan, förlusten av vissa föremål och människor stör dig. Ändå tvingas du offra detta för att få ditt liv till en uppmätt kanal.

De hårda lagarna i livet är sådana att man ibland måste offra något. Ofta till och med till nackdel för sig själv. Men när du inser behovet av ett sådant steg kan du redan betrakta dig själv som en fri person, för, som den stora filosofen Hegel sa, frihet är ett medvetet behov.

Innan tolkningen av sömn var du i ett tillstånd av frihet eftersom dess innehåll förblev ett mysterium för dig. När meningen med drömmen är klar står du inför ett faktum av nödvändighet, vars medvetenhet ger dig frihet.

Varför drömmer menstruationen: tolkning av drömböcker för kvinnor

Vanliga och vanliga fenomen som inte orsakar några känslor i verkligheten, ändrar sin mening i drömmar. Blod i nattdrömmar behandlas traditionellt som blodbindningar och nära besläktade relationer. En helt annan tolkning har visionen om menstruationsblödning, som kan förutsäga allvarliga hälsoproblem eller prata om början på något nytt. För att korrekt kunna välja vilka månatliga perioder drömmer om, måste du komma ihåg alla minsta detaljer.

Drömdetaljer

Kritiska dagar är förknippade med något intimt och speciellt. Enligt många drömböcker symboliserar de kvinnlig energi, styrka. Rätt tolkning av drömmen beror på vissa nyanser:

 1. Jag såg den oväntat började menstruationen - en varning om sannolik förlust eller förlust av något mycket viktigt. Kanske har den sovande personen förlorat troen på återhämtning eller i sin egen styrka. En liknande tomt kan varna för avsked med en älskad, på grund av vilken drömaren kommer att bli djupt deprimerad.
 2. Överflöd menstruation i en dröm, där blod rinner ned benen, fungerar som en varning. Några felaktiga steg från den sovande delen kommer att leda till negativa händelser och irreparabla konsekvenser. Du bör tänka på hur man undviker felaktigheter och vad som är bäst att göra..
 3. Om kritiska dagar i en dröm inte började i tid, betyder det att under en svår period kommer ingen av de anhöriga att hjälpa drömaren. I svåra tider bör du lita på din egen styrka, du kan också vända dig till vänner för att få stöd.
 4. Menstruationen har gått under graviditeten - ett varningstecken för icke-gravid. För kvinnor i position är en sådan tomt ett gynnsamt tecken. Leveransen kommer att vara enkel och i tid, och barnet kommer att föds helt friskt.
 5. Om det verkade som om de kritiska dagarna hade börjat, och kvinnan blev smutsig av detta blod, så är detta en mycket besvärlig situation i verkligheten, en skam och exponering. Troligtvis håller en person någon hemlighet som snart kommer att avslöjas för alla.

Värde för kvinnor

I en dröm drömmer en kvinna om sin period som ett tecken på att hon borde vara mer uppmärksam på sin hälsa. Det är nödvändigt att genomgå en förebyggande undersökning av dolda sjukdomar. För unga kvinnor förutspår en liknande bild förestående förändringar i deras personliga liv. Det är dags att glömma tidigare förhållanden, längtan efter, kanske du inte märker verkliga känslor.

För en kvinna i en position antyder en liknande intrig att hon i verkliga livet behöver vila och fred. Du bör ägna mer tid åt din egen person. Inget behov av att försöka få tid att göra om alla saker innan förlossningen, utan att lugna ner och njuta av graviditetsförloppet.

Om en kvinna drömde om en period under graviditeten, men i verkligheten inte bär barn, betyder det att hon måste starta ett helt nytt projekt. Att ändra aktiviteter kommer bara att gynna, men det kommer att kräva mycket ansträngning..

Menstruationen kom plötsligt - detta är en symbol på det faktum att snart oöverstigliga hinder kommer att dyka upp som kan störa uppnåendet av det avsedda målet.

En känsla av slemhet, som uppstod när blodutladdning i en dröm, indikerar framtida obehagligt skvaller, som hennes vänner kommer att avfärda om drömaren. Det är därför det rekommenderas att vara på alerten. Lita inte på var och en av dina omgivningar. Det är möjligt att bland dem finns onda avundsjuk människor som försöker göra skada.

Om en flicka i en dröm har en månad i en annan kvinna, är detta ett tydligt tecken på att drömaren lätt kommer att eliminera hennes rival. Var inte rädd för henne: hon kommer inte att kunna skada.

Markeringsfärg

I nattliga drömmar kan menstruationsflödet ha antingen en normal eller en mycket konstig färg. Det är nödvändigt att komma ihåg färgen på det drömda blodet, eftersom det hjälper till att mer exakt och i detalj avkoda nattvisionen:

 1. Svart blod har den mest negativa tolkningen. En liknande tomt visar en tjej med hälsoproblem och möjlig infertilitet.
 2. Att markera en ovanlig färg antyder att drömaren måste överleva en ovanlig situation. Vissa problem kommer att uppstå, för den lösning som du måste söka råd från en klok mentor.
 3. Den ljusröda färgen på menstruationsblod antyder att det klara könet lider av många komplex och självtvivel. Det är troligt att damen inte är nöjd med sitt eget utseende, vilket hon skäms för. Det här är för mycket i hennes liv. Mer tid att ägna åt personlig vård.

Förutsägelser för flickan

Att se dina egna perioder, som i verkligheten ännu inte finns där, visar glädjande händelser för den unga damen inom en snar framtid. Kanske väntar drömaren på ett intressant äventyr och nya bekanta.

Om flickan drömde om blod på dynan, indikerar detta hennes snabba pubertet. Den unga människans kropp genomgår betydande hormonella förändringar och det är möjligt att mycket snart hennes menstruation verkligen börjar i verkligheten. Om samtidigt känns smärta i en dröm, kommer drömaren att förlora förtroendet från föräldrarna på grund av utslag.

Sådana drömmar kan också besökas av flickor som är rädda för hormonella förändringar och menstruationsflöde. För att övervinna sådan rädsla är det nödvändigt för mödrar att ingripa för att förbereda unga damer och berätta allt om kritiska dagar på ett tillgängligt språk.

Menstruation med klimakteriet

För en äldre dam anses en dröm där menstruationsflödet förefaller vara ett bra tecken. Den här bilden lovar en kvinna god hälsa och välbefinnande i framtiden..

Om drömaren länge har försökt att besegra en fruktansvärd malaise, kommer hon att lyckas med detta snart. Sjukdomen kommer att försvinna för alltid.

Om en medelålders kvinna som redan har ett klimat har drömt om att återuppta kritiska dagar med svår smärta, är detta ett tecken på att kvinnan är i ett allvarligt psykologiskt tillstånd.

Hon kan uppleva en känsla av depression och tomhet. I det här fallet bör damen kontakta sina nära och kära med sitt problem eller besöka en specialist som hjälper henne att komma ur detta tillstånd.

Tolkningar av populära drömböcker

Menstruation, att gå i en dröm, beroende på vissa detaljer, kan ha olika förutsägelser. Det är nödvändigt att komma ihåg alla nyanser av nattvision och titta i populära drömböcker:

 1. Förstakaren Wang hävdar att om en kvinna har sett menstruationsblod, så är detta ett tecken på det perfekta felsteget, som hon verkligen ångrar. Smutsiga kläder eller möbler i en dröm - intriger vävas runt den sovande personen.
 2. Enligt Miller är att se en liknande intrig i en dröm en symbol för den överhängande förlusten av något värdefullt eller att drömaren måste offra något i verkligheten, vilket inte kommer att vara förgäves. För en ung gift kvinna är menstruationen i en dröm en tidig graviditet, och för kvinnor i position, en enkel födelse. Att bli smutsig i blod är ett tecken på hotande fara. I detta fall skadar inte försiktighet.
 3. En kvinnlig drömbok rekommenderar att ta hand om din egen hälsa, för om menstruationen uppträder i nattdrömmar, lovar det sjukdom och förlust av vital energi.
 4. Fransk drömbok lovar återförening med familjemedlemmar, vilket kommer att ge mycket positiva känslor.
 5. En engelsk drömbok för familjer förutspår en försämring av relationerna. För att undvika konflikter och separering är det nödvändigt att visa återhållsamhet och takt. Det är viktigt att höra och förstå din andra hälft.
 6. En modern drömbok varnar en dam som har ett viktigt möte planerat om en eventuell försening. Därför bör du kolla in några minuter tidigare.
 7. Tolkaren Denise Lynn hävdar att om menstruationen drömms av en man, så indikerar detta hans alltför nyfikenhet. För en gift man innebär en sådan dröm en försämring i relationerna med sin make. Familjen kommer att vara på väg till en skilsmässa. Om du inte vill förlora din älskade, bör du omedelbart vidta åtgärder.
 8. Enligt Tsvetkovs drömbok förutsäger att man befinner sig i ett tillstånd av PMS i en dröm att komma in i en obehaglig situation i verkligheten. Drömaren kommer att uppleva en stark skuldkänsla och besvärlighet.
 9. Drömbok online rekommenderar att uppmärksamma din egen hälsa och konsultera en specialist för undersökning.

Om du har en menstruation ska du inte vara rädd. Man bör komma ihåg de känslor som upplevs i en dröm och ens eget känslomässiga tillstånd. Detta hjälper dig att tolka drömmen korrekt och undvika eventuella problem..

Hur man tolkar drömmar när man menstruerar

Traditionen med drömtolkning har kommit från forntida tider. Många flickor tror att på detta sätt kan du ta reda på vad ödet kommer att leda inom en snar framtid. Om du drömt om din period är det ofta ett tecken på graviditet. Det kan också indikera förekomsten av psykologiska störningar som en kvinna försöker dölja försiktigt. Det finns många tolkningar av en sådan dröm. Det är viktigt att uppmärksamma nyanserna - blodets färg, dess volym, utseendet. I de flesta fall lovar inte menstruation i en dröm problem.

Drömmar kommer i alla slags

Hur man tolkar en dröm beroende på ägaren till menstruationen

Det är nödvändigt att uppmärksamma i en dröm som exakt verkade menstruation. Tolkningen av drömmen beror på detta. Detaljer presenteras i tabellen..

Drömmens periodOm blodutsöndring finns exakt i dig och du fick smutsiga händer, försöker du sannolikt ta reda på så mycket som möjligt informationen om dina vänner och släktas intima liv.
Om menstruationen började spontant, finns det i livet allvarliga hinder som orsakar stort obehag för flickan. En dröm kan också indikera den överhängande ankomsten av problem och besvikelser..
Klämma med uppkomsten av menstruation - en varning om skvaller där drömaren är involverad.
Menstruation i en annan flickaIndikerar att drömaren kommer att kunna eliminera hennes rival.

Det är viktigt att uppmärksamma andra tecken..

När det finns en dröm med menstruation hos en gravid kvinna

Vissa flickor noterar att en dröm med månatlig urladdning indikerade framgångsrik befruktning redan före förseningen och de första tecken. Hos vissa kvinnor förekom detta specifika symptom också i efterföljande graviditeter..

Menstruation kan drömma om graviditet

Det rekommenderas att man under en sömn med menstruation och en försening i menstruationen i livet genomför ett graviditetstest. Du måste göra detta på morgonen, när hCG-indikatorn når sin topp.

Med en försening kan menstruationen drömmas på grund av upplevelser av upplevelser mot denna bakgrund. Vanligtvis möter ett sådant nattfenomen kvinnor för vilka graviditet för närvarande är oönskat.

Om du drömde om menstruation efter att flickan redan fick reda på graviditet, är det inget fel med det. Kritiska dagar är ett gynnsamt tecken för den väntande modernen. Månadsperioder indikerar att barnet utvecklas normalt och kommer att föds friskt och starkt.

Under sen graviditet kan menstruation i en dröm indikera ett symptom på för tidig födsel. Men i det här fallet finns det ingen anledning till oro. Allt ska gå som det ska.

Det viktigaste med en sådan dröm är inte att oroa dig. Inte alla drömmar är profetiska.

När sömn är en förväxlare av menstruation

Kritiska dagar för flickor kan drömma strax före uppkomsten av en naturlig process i livet. En dröm kan vara resultatet av en naturlig förändring av hormonell bakgrund innan menstruationen börjar.

Sådana drömmar förekommer ofta hos tonårsflickor.

Tonårsflickor står också inför en sådan dröm. Detta kan indikera att snart den första menstruationen snart kommer att visas i flickans liv. Om en minderårig hade en smärta i en dröm, kan detta tolkas som förlust av föräldrarna.

Fenomenet kan också vara resultatet av en ung flickas rädsla för kommande förändringar i livet. Det är därför det är viktigt att föräldrar i förväg berättar om den kvinnliga kroppens funktioner och att detta inte är rädd.

Hur man tolkar en dröm i drömbok av Razgadamus

Razgadamus trodde att menstruationen är ett tydligt tecken på förestående hälsoproblem eller snabba förändringar i det personliga livet. Om menstruationen har uppstått vid fel tidpunkt eller till och med läckt ut, tyder det snart på obehagliga nyheter.

Om rent blod visas, vänta på ett tidigt möte med släktingar. En dröm kan indikera utvecklingen av sjukdomen, där kritiska dagar inte uppträdde i drömmaren själv, men i en annan flicka, eller åtföljdes av en intensiv dragande känsla.

Olika drömböcker tolkar sådana drömmar på olika sätt.

Enligt Razgadamus är menstruationsflödet hos en gravid kvinna ett tecken på enkel födelse och god hälsa hos barnet. Det är dock värt att oroa sig för när blödningen inträffar. En sådan dröm är sannolikheten för att barnet har allvarliga medfödda sjukdomar eller störningar.

Blodet bör inte läcka under menstruationen. Endast i detta fall behandlar Razgadamus symptomet som positivt.

Sov med menstruation i den framtida bruden är ett tecken på en början eller överhängande graviditet. Den nyligen gjorda fruen kommer snart också att bli mamma.

Att se menstruation hos en man är onaturligt. Detta fenomen är inte normalt och förbättrar inte bra. Vanligtvis i det här fallet måste du förbereda dig för sjukdomen.

När menstruationen drömmer män

Överraskande kan detta drömmas om av män. Resterna av menstruation i vävnaden kan indikera ett överdrivet intresse för andras liv..

Sådana drömmar hos män vädjar inte bra.

Om en man drömde att hans älskade hade gått kritiska dagar, lovar detta allvarliga ekonomiska problem. Det är bättre att inte planera seriösa inköp inom en snar framtid. Tecknet indikerar också missnöje med det verkliga livet och deras situation..

Sömn med menstruation, som inträffade i båda makarna, är en symbol för blekning av känslor. Indikerar uppkomsten av misstro mellan man och hustru. Det kan också rapportera om en överhängande skilsmässa eller en lång separation.

Drömmen visas hos män som inte litar på sin utvalda. Ett tecken på misstank om förräderi.

Hur man avgör om en profetisk dröm

Profetiska drömmar har vanligtvis specifika symtom:

 • drömmen är ljus och ihågkommen länge i alla detaljer;
 • tomten har någon hemlighet eller gåta;
 • en dröm når nödvändigtvis sitt logiska slut.

Vilka månatliga perioder kan drömma om, se detta i den här videon:

Efter en natt kan en kvinna uppleva allvarligt psykiskt besvär. Det är i detta fall du behöver söka hjälp från en drömbok.

Oroa dig inte när menstruationen inträffar i en dröm. Sådana drömmar tolkas på olika sätt. Du kan vara mer försiktig, men 100% litar på drömböcker är definitivt inte värt det. Detta gäller särskilt för gravida kvinnor..

“Menstruation, varför drömma? Om du drömmer om menstruation, vad betyder det? ”

Vad drömmer Menstruation om:
tolkning av sömn i 90 drömböcker

Varför drömmer Menstruation i en dröm i 8 drömböcker?

Nedan kan du ta reda på tolkningen av menstruationssymbolen gratis från 8 drömböcker online. Om du inte hittade den nödvändiga tolkningen på denna sida, använd sökformuläret på alla drömböcker på vår webbplats. Du kan också beställa en personlig tolkning av sömn av en expert.

Amerikansk drömbok

Menstruation - bli av med det gamla. Ny början.

Ett överflöd av blod betyder förlust av energi.

Östra drömbok

Den unga kvinnans dröm, där hon ser att hon har menstruation, antyder: hon borde ta hand om sin egen hälsa. Kanske är det dags att ta itu med de sår som inte känner sig ständigt utan samlas under åren.

Om en gravid kvinna drömde om menstruation kommer hon att få ett vackert friskt barn.

Att se kläder färgade med menstruationsblod i en dröm - till allvarliga problem.

Kvinnlig drömbok

Att sova i din period är en varning om att du kommer att ha hälsoproblem. Först av allt, uppmärksamma de sjukdomar som inte ständigt stör dig, men ofta påminner dig själv.

Den senaste drömboken

Menstruation - till en kronisk sjukdom i könsorganen, kommer du att behandlas under en lång tid. Sovvarn: var uppmärksam på sexpartner.

Drömtolkning 2012

Menstruation - en återspegling av att bli av med det gamla och förväntningarna på det nya.

21st Century Dream Tolkning

Om en kvinna har en försening i sin menstruation i en dröm - kommer hon snart att träffa en extremt rik älskare eller en kortvarig, men passionerad kärlek.

Drömtolkning Denise Lynn

Menstruation är ett bra tecken på att bli av med det gamla och förväntar sig ett nytt.

Erotisk drömbok

Menstruation - just nu förlorar du något viktigt, kanske till och med omöjligt för dig själv. Du strävar efter att stoppa denna process genom att göra allt möjligt och omöjligt för detta. Men det är värt att överväga om detta objekt, fenomen eller person är av stort värde, om det är värt den otroliga ansträngning som du spenderar. Vi lär oss vad din medvetslös tycker om det.

Dess frånvaro - talar mer om hälsoproblem än om den kvinnliga kroppens normala funktion. Den omedvetna delen av psyken argumenterar på samma sätt..

Närvaron av menstruation i en dröm är ett faktum som försvinner som talar om förändringar inte till det bättre. Å andra sidan, förlusten av vissa föremål och människor stör dig. Ändå tvingas du offra detta för att få ditt liv till en uppmätt kanal. De hårda lagarna i livet är sådana att man ibland måste offra något. Ofta till och med till nackdel för sig själv. Men när du inser behovet av ett sådant steg kan du redan betrakta dig själv som en fri person, eftersom, som den stora filosofen Hegel sa, frihet är ett medvetet behov. Innan tolkningen av sömn var du i ett tillstånd av frihet eftersom dess innehåll förblev ett mysterium för dig. När meningen med drömmen är klar står du inför ett faktum av nödvändighet, vars medvetenhet ger dig frihet.

Vad drömmer - perioder började på drömböckerna om Freud, Miller, Longo

Damdagar är alltid förknippade med en känsla av obehag, lätt obehag. Vissa försöker skjuta upp pågående aktiviteter som kräver fysisk aktivitet. Vad drömmer om - perioder började, lär vi oss i betrodda drömböcker.

Allmän tolkning

Jag drömde om att menstruationen började - detta tecken kan ha positiva ögonblick, om drömmaren är tillräckligt ung, energisk och ett sådant fenomen inte på något sätt skrämde eller överraska henne. Blod är i detta fall en symbol på vitalitet, förnyelse av kroppen, uppkomsten av dolda krafter för att förverkliga nya möjligheter.

Kvinnor som kan känna början av menstruation i en dröm är ett gott tecken. Dina oro för den kommande födelsen är helt förgäves. Barnet utvecklas väl och kommer att föds i tid.

För affärsdamer kan drömmenstruation förkroppsliga med ett upptaget schema. Vid någon tidpunkt kan det tyckas att du är på gränsen till en känslomässig nedbrytning, men denna känsla kommer att passera. Du kommer att kunna stödja och lugna dig av dina blodfamiljer som uppriktigt önskar dig välstånd och välstånd.

I en dröm kan en man se hur menstruationen började hos en kvinna - ett tecken på att han är för avvisande och bråkig när det gäller nära relationer. En misslyckad sexuell relation har kränkt dina idéer om en frisk och fullständig relation med en kvinna. Du kan vara mer nöjd med självtillfredsställelse..

Författarens drömböcker

Sigmund Freud

Blod från menstruation är förknippat med den kvinnliga principen och personifierar dess fertilitet, sexualitet, önskan att vara i mäns uppmärksamhet hos män. För de som är singlar är detta ett tecken på sexuell aktivitet, mognad. För mogna damer antyder en sådan dröm deras förnyelse i ande och kropp, din energi och temperament kommer att räcka för att förföra en potentiell partner som är mycket yngre än dina år.

Den gifta skönheten började menstruationen - vänta på det efterlängtade tillskottet till familjen. Om blodet gick före cykeln finns det en stor sannolikhet för en oplanerad befruktning, vilket är lätt att undvika under denna period och skyddas under intimitet.

Gustow Miller

Tolkningen lovar att vara positiv för unga flickor som har drömt om menstruation. Oroa dig inte med denna vision för gravida kvinnor. Om en period börjar hos en kvinna som är i verkligheten i en position - är detta ett gott tecken. Så barnet kommer att föds friskt och starkt, och förlossningen innebär inte komplikationer. För en tjej som gifte sig för inte så länge sedan, förutspår detta scenario befruktningen av ett barn och en tidig graviditet. Drömmarnas ungdom och livskraft kommer att bidra till hennes välbefinnande under barnfödelseperioden.

För en enda person är en sådan drömvision en varning. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt hälsa eller moral. Kanske på grund av ett upptaget arbetsschema, nervös spänning, oregelbundna sömnmönster, undernäring, upplever du obehag och kronisk trötthet. Ställ upp aktuella frågor och ta hand om dig själv.

En kvinna i ålderdom i en dröm att uppleva början av menstruationscykeln - ett dåligt tecken. Du har en lång och dyr behandling. Man bör inte vänta på ödesgåvor i hopp om att problemet försvinner. En bekräftad diagnos kan vara ganska oväntad och fantastisk för dig..

Yuri Longo

Menstruation i en dröm är en symbol för en viss benägenhet för en kvinna. Drömaren måste ändra planer eller skjuta upp för en viss tid vad du ville förverkliga just nu. Du kommer att kunna hantera en serie svårigheter, men det tar din tid och ansträngning. Personliga relationer i dag kommer inte att vara progressiva. De omständigheter där du tvingas inte bidra till kärleksstämningen. Andra hälften kan tyckas att du försöker lämna, generad att säga så uppriktigt om det.

Jag drömde om att hitta mycket blod på lakan, och det kom som en överraskning för dig - att inte undvika hälsoproblem. Varje sjukdom kan vara ett tecken på en allvarlig sjukdom. Genom en snabb undersökning och konsultation av en läkare kan man undvika dödliga konsekvenser.

Varför drömmer varje månad på en drömbok

Att sova med din period kan vara väldigt konstigt och obehagligt. I detta fall bör du vara uppmärksam på släktingar och hälsa. Men det slutliga värdet på sömn beror på vilken menstruation var i en dagdröm, vem den kom från och andra nyanser och detaljer.

Drömmen om menstruation lovar problem, problem, komplikationer som påverkar deras kära hälsa. Om en man i en dröm ser att en kvinna har menstruation, är det i själva verket troligtvis att hon drabbas av en sjukdom i samband med inre blödningar.

Var uppmärksam på nära och kära, och ta dem till läkaren vid behov. Försena inte behandlingen, annars kan obehagliga konsekvenser inte undvikas

När drömde du om din period?

Har denna drömdröm tidigare?

Vilka färger rådde i din dröm?

Hur ofta drömmer du?

Har du någonsin haft profetiska drömmar?

Hej, jag heter Tatyana Miller!

Jag är professionellt engagerad i tolkningen av drömmar och hjälper dig ta reda på vad Månader drömmer om, skriv bara drömmen i formen nedan och jag kommer att förklara vad det betyder om du såg denna symbol i en dröm. Prova!

Din dröm är räddad. För att jag ska börja arbeta med den skickade sömnen måste du välja vilken tolkningstyp som helst. Klar dekryptering av sömn kommer att skickas till det angivna e-postmeddelandet:

Lägg upp en fråga i prioritetsordning

Ingen garanti för svar

Svara inom 24 timmar

Grundläggande tolkningsgaranti

Svara inom 6-12 timmar

Garanterad full sömnsanalys

Månadsvis under graviditeten

En dröm där en gravid kvinna börjar sin period kommer att berätta om hennes hälsa, om hur hennes graviditet kommer att fortsätta, hur barnet kommer att föds och vilken framtid som väntar honom.

Jag drömde hur de torkade blod från menstruationen

Hon drömmer om att torka av sitt blod från sina perioder - Oracle drömbok tror att du har en dålig relation med blod släktingar, det finns ingen ömsesidig förståelse, närhet. Inom en nära framtid kommer du att ansluta igen med din familj.

Försök att inte provocera konflikter, hålla känslor för dig själv, ha tålamod. Gör medgivanden, söka kompromisser i allt. Kom ihåg att det här är din familj och du måste skydda den.

Menstruation i en dröm för en flicka

Drömmen där flickan började menstruera lovar henne en sjukdom. Förmodligen händer det redan något med din hälsa, din kropp som kräver omedelbar intervention.

Var uppmärksam på ditt välbefinnande, genomgå en läkarundersökning, kontrollera de inre organen. Det kan inte finnas några yttre tecken på sjukdomen, men det betyder inte att du är frisk.

En kvinna drömmer om att hon har sin period

Om en kvinna drömde om att hon hade sin period, trots att de i verkligheten inte var där, så skulle hon snart göra någon form av spontan handling, fatta ett utslagigt beslut.

Håll ditt sinne klart. Försök att inte ge efter för impulsivitet. När allt kommer omkring kan konsekvenserna av din spontanitet och oförutsägbarhet inte alltid vara positiva.

Menstruationen började

En dröm där din period börjar, berättar om din aktuella situation, om ditt mentala välbefinnande inom en snar framtid, samt om hälsa.

Tunga perioder

Drömmen om överflödiga perioder kommer att prägla ditt sinnestillstånd inom en snar framtid, samt prata om orsakerna till dina upplevelser. Det kan också förutsäga händelser relaterade till hälsa eller en kär.

Månatlig läggning

Drömmen om menstruation på packningen berättar om dina intressen, om de egenskaper som råder i din karaktär just nu, om de brister som hindrar dig från att leva.

Förmågan att tolka drömmar är en värdefull gåva, eftersom ibland i en dröm ger medvetandet oss de mest djupgående och viktiga ledtrådarna.

Ingen tolkning?

Jag är professionellt engagerad i tolkningen av drömmar och hjälper dig ta reda på vad Månader drömmer om, skriv bara drömmen i formen nedan och jag kommer att förklara vad det betyder om du såg denna symbol i en dröm. Prova!

Hur det fungerar?

Ange vad och under vilka omständigheter du såg i en dröm.

Få en drömtolkning från vår expert.

Använd tolkning i ditt liv!

Din dröm är räddad. För att jag ska börja arbeta med den skickade sömnen måste du välja vilken tolkningstyp som helst. Klar dekryptering av sömn kommer att skickas till det angivna e-postmeddelandet:

Lägg upp en fråga i prioritetsordning

Ingen garanti för svar

Svara inom 24 timmar

Grundläggande tolkningsgaranti

Svara inom 6-12 timmar

Garanterad full sömnsanalys

Möjlighet att ställa uppklarande frågor

Hej! Jag hade en dröm att jag har menstruation och alla mina underkläder är smutsiga. Och ungefär en vecka senare, i min andra dröm, ser jag en sådan bild. Vad betyder det?

De menstruationsperioder som du har i en dröm markerar slutet på en viss månatlig (liv) cykel och bestämmer de kommande förändringarna, övergången, slutet på den gamla och början på en ny period. Du kommer till några förändringar i det vanliga livet / relationerna. Sov med menstruation är profetisk (profetisk).

Hej, den 9 februari 2004 hade jag en liknande dröm: Jag bytte underkläder flera gånger i en dröm, för varje gång det var rikligt färgat med blod.

Jag är 16 år och har små problem med gynekologi. Kanske är det på något sätt kopplat?

Jag drömde om att jag hade menstruation. Jag blev mycket förvånad, för inte en tidsfrist och beslutade att hitta en läkare. Jag är i övergången (något som övergångar i tunnelbanan) och jag letar efter ett sjukhus. Jag hittar henne, jag går in: jag ser en stor hall med sängar som patienter med droppar ligger på. Jag ser blod i droppar. Jag kommer inte ihåg de människor som deltog. Och sjuksköterskan säger: "Ligg ner, nu kommer vi att ställa in dig, säger de, de har äntligen kommit..." Men jag vill inte, men jag känner att jag bara måste göra... Sedan närmar jag mig på något sätt avfarten och försöker komma ut därifrån, vilket jag kan göra. Dessutom lämnar jag inte bara utan klättrar på den korta trappan vid utgången direkt (som en gardinvägg som en svensk vägg) ner, som dessutom nästan kollapsar under mig... Men ändå lyckades jag komma till marken.

De menstruationsperioder som du har i en dröm anger att en viss månatlig (liv) cykel har slutförts och bestämmer framtida förändringar, övergången, slutet på den gamla och början på en ny period. Du kommer med någon form av förändring i ditt vanliga sätt att leva / förhållande [Jag har menstruation]. Men du är lite oförberedd för detta [Jag blev mycket förvånad, för inte en tidsfrist] och besluta att kontakta den interna läkaren [och beslutade att hitta en läkare]. Anmärkningsvärt är skillnaden mellan den rationella positionen [jag närmar mig på något sätt avfarten och försöker komma bort från vad jag kan] och det medvetslösa [sjuksköterskan säger: Ligg ner, uttryck det just nu, vi har äntligen kommit...]. Därför väntar svårigheter på dig i framtiden, eftersom en person som kämpar med sig själv alltid befinner sig i svåra situationer [inte bara lämna, utan att klättra på den korta trappan vid utgången direkt, som en gångjärnsvägg som den svenska muren ner, som smälter nästan under mig].

Jag insåg att jag sov med min klasskamrat, som vi är väl bekanta med, men ingenting mer. Jag sover på det och han tror att jag sover och börjar slumpiga giriga läppar med tungan, tar av mig trosorna och vill introducera min kuk i mig, men jag säger till honom att jag inte har fått något från honom på en månad. på morgonen vaknar jag hemma, hans föräldrar tozhe hemma och de började tänka dåligt på mig. min mamma letade efter mig och ringde dem och de sa att jag sover med dem. Jag minns att jag inte har en packning och mina byxor var färgade med blod på grund av menstruation. Jag är 21 kön Zhensky. när jag drömde den här drömmen hade jag verkligen en månad, länge hade jag inga sexuella relationer med en vän, för han är iväg. Jag såg den klasskamraten länge.

Mina perioder börjar, jag vill byta packning, ta av den och se att den är ren, men den har några korta ränder i olika ordning, 1 cm i storlek, med 4 tvärgående uppdelningar. Jag tar en av dem och drar en blodig, mycket lång mask ur packningen. Jag gör samma sak med andra remsor. då ser jag mig dra dem ut ur slidan. Då slutar de, kort sagt, en riktig mardröm! Känslor är de mest motbjudande. Jag vet inte vad jag ska tänka, med tanke på att om ungefär en vecka skulle jag börja min period. Jag är 19 år. Detta är förmodligen på något sätt relaterat till hälsa?!

Jag såg att min period gick och att mitt underkläder är allt i blodet

det accepterades att månaden gick, vaknade och knuffade och med en hane lyft, inte gravid. Nu har jag en försening, vi arbetar utomlands med min make, och det finns misstankar om graviditet. Jag är 19 år, halv kvinna

Sömn. Plötsligt sputtrade menstruationen och träffade en vit bil som stod bredvid mig. Sedan fanns en skog av torra träd med ett grönt träd. Trädgårdsmästaren kom ut och såg mig försöka nå löven med min hand, sa: Jag lydde. Då såg jag en gata på vilken det föll ett aktivt avverkning av växtvuxna och redan torra träd. De störde passagen och nu sågs de av roliga arbetare. Jag hade några affärer. Jag gick längs en rekonstruerad stadsgata (där jag tillbringade sommaren i verkliga livet när jag var skolflicka) med 2 vänner och plötsligt kom jag ihåg (det var bara något som vände på här) att jag ALLTID VAR PÅ DENNA GATEN, men den var 20 år gammal tillbaka och också i en dröm. Jag var med min älskade mormor. Minnet brann nästan. Det här är otroligt, jag kunde röra vid det som begravdes under soporna av senare händelser (både sömnig och verklig). Jag kom ihåg att någonstans här skulle det finnas en dörr och en kvinna som vi åkte till. Det kändes som obeskrivligt, jag vet inte ens varför. (Jag hade det här när jag en dag i verkligheten kom till skolgården, där jag tillbringade mina två första akademiska år. Plötsligt kom jag ihåg saker som jag inte skulle ha kommit ihåg under andra omständigheter och det var detsamma i denna dröm). Jag, ännu inte helt tro på möjligheten att titta där, erbjöd mig att försöka hitta dörren. Jag insåg att lite mer och troligen återuppbyggnaden skulle ha berört detta hus och det skulle ha funnits ingenting. Vi hittade den här dörren, knackade, och se och se, samma bekanta dörr öppnades för oss. Hon levde. Av någon anledning verkade det som om mormorens avgång också hennes avgång lämnade. Det faktum att den här kvinnan levde innebar att jag kunde lära mig genom henne något mycket viktigt för mig. Jag ringde mitt namn och HUSKT hennes förnamn. Och då kom jag ihåg att det fanns en annan dörr och en annan kvinna. De var grannar och hon levde också. Samtidigt erbjöd den här kvinnan att komma in, mina kamrater pratade glatt om något obetydligt, och jag satt och fylldes med tårar av glädje från mötet. Jag var väldigt glad. Mycket mycket! Sov på känslomässig intensitet var enastående och ändå. Jag minns inte att jag grät i en dröm, och trots det - av hela mitt hjärta av glädje. Vissa väldigt djupa minne, en del beröring som förändrar något inuti. Så här såg det ut.

Menstruation - i ontopsychological bemärkelse - är inte en naturlig process, den är inte karakteristisk för en kvinnas initiala potential. Detta är ett sår som återstår efter att livmodern eterisk energi har dragits tillbaka. Blodet som sprayas på den vita bilen som står bredvid mig är som de första filmerna i filmen som förutser hans inträde. Vi förstår intuitivt att vi talar om någon annans (inte naturliga) påverkan på dig själv. Och det började: torra träd. En trädgårdsmästare som hindrar dig från att röra vid ett enda grönt träd. (Trädet symboliserar individens liv och utveckling för ämnet som drömmer). Om jag var du, skulle jag vara mycket försiktig med barndomsminnen som kom senare. Av alla föräldrarna är det farligaste för barnet mormödrar, eftersom de inte har något eget för ålderdom och de vampyrar sina barnbarn till fullo. Och att binda ett barn till dig själv är inte särskilt svårt. De infantila minnen som tvingar oss att slänga tårar är ofta fixeringspunkter, ögonblick av utvecklingsstopp och kärnorna i vissa komplex. Det här är dödläget från vårt förflutna. Det förflutna kommer till liv så att vi förblir små och hjälplösa. Berätta om de kvinnliga karaktärerna i din dröm - om du var någonstans fyra av er (du + två vänner + en äldre kvinna) - detta är "korset" av komplexet, med negativ psykologi som följd av det. Efter en sådan dröm måste man gå tillbaka hit och nu och leta efter alla möjliga aktiviteter för sig själv och vänta på att han ska "släppa".

Tack, Arseny, för dekrypteringen. För en tid sedan gjorde jag en upptäckt för mig själv som inte lämnade utrymme för illusioner om mina föräldrar. Till att börja med var jag väldigt upprörd och till och med arg, men sedan... Du förstår, de vet inte att de är freaks. Om de visste detta, skulle de aldrig ha kunnat medvetande göra det. Jag är säker på detta och detta är mer än bara ord. Problemet är att det är omöjligt att förstå med ditt huvud, men bara med ditt hjärta. Och för detta måste de ha inre obehag och en fråga. Inte alla har det och jag vet inte varför. Snarare vet jag, men... Det är som en infektion som fastnar mycket tidigt, men det finns också ett vaccin.

Ytterligare. Jag håller inte med det. Jag tror att det kommer till liv så att vi hanterar det. Jag kan inte gå framåt förrän jag blir av med denna magnet. Jag vänder mig till honom och börjar studera honom intensivt. Det är motvilligt att ge, eftersom det är komprimerat. Den gillar inte heller när en lampa lyser på den (bildligt sett). Det släpper inte förrän vi själva släpper det genom medvetenhet. Detta är min synpunkt.

Jag är på universitetet, som vanligt, men det är på något sätt mörkt idag och klasser inte äger rum. Jag letar efter något, men jag vet inte vad. Vissa människor runt mig, jag känner dem inte i livet, men i en dröm verkar de mig vara mina bekanta Det verkar för mig att menstruationen börjar, jag flyttar mig till sidan där ingen ser mig, jag kontrollerar och verkligen. Men jag har inga hygienprodukter och jag frågar flickorna om någon har dem. Jag går till en stol liknande till tandläkaren. En vacker ung läkare står bredvid honom, och flickans huvud ligger på fåtöljen (i livet besöker denna tjej samma engelska kurchier som jag, men vi är inte vänner och vi kommunicerar inte praktiskt). Mitt huvud lever. Jag behandlar allt som händer som om Det är naturligt. Jag börjar hjälpa läkaren. Vi vill återlämna hennes kropp. Sedan går jag in i ett ljust rymligt rum. Och det är fullt av mutanter. Jag ser mig omkring, detta är inte ett rum, det är några ruiner. Jag förstår att något hände med världen - ingenstans finns det inga hus, vägar, transport, det finns inget relaterat till civilisationen. Mutanter kan tala, men de är som forntida människor - de vet inte hur man gör eld, laga mat. Och jag försöker förklara för dem att det fanns vackra hus, gator på jorden. De tror inte på mig. Då vänder jag mig åt höger. Där, samma kille som jag (inte en mutant som kommer ihåg civilisationen) bygger han ett underbart hus, bara vi ser husets inre struktur. Det finns en lång vacker, slingrande trappa som leder upp. Jag bjuder in alla mutanter där. De går på deras vakt. Jag går in där och ser många pooler med rent vatten. Och konstigt, det finns inga fler mutanter, istället för de stiliga män och kvinnor, de simmar i vattnet, någon står bara på trappan och tittar på vad som händer. Den läkaren kommer till mig. Jag kramar honom. Hans överkropp är naken. Hans bröst jämn och behaglig vid beröringen. Jag snugglar upp till honom - jag är mycket nöjd med att vi är tillsammans med honom. Jag vet att vi är skapade för varandra, vi behöver inte prata, vi förstår drush-vän utan ord. Jag lämnar huset och runt ödemarken, jorden är förgiftad av något ämne. Inte människor har förgiftat, naturen själv. Jag hör en mans ord De är vackra, men de väcker inte förtroende. Han säger att han vill träffa flickan, det verkar för mig att han pratar om mig. Jag är orolig. Min pojkvän (läkare) kommer till mig igen. Vi håller hand och lämnar. Men plötsligt säger han: "Jag har en kort status." Hans blick ut. Jag ler, jag ser att han verkligen har blivit lägre än mig, men det stör mig inte (och i livet är det viktigt för mig att killen inte ska vara lägre än jag) och jag säger honom att det inte spelar någon roll att jag älskar honom. Vi ska någonstans genom skogen. Jag är 19, flicka

OVENTATERAD, VÄLLIGA ÖVRIGT URINATION MED BLOD, JAG ÄNNAR OCH Tänker att det säkert är månadsvis... Mer än att jag drömde en innan, jag har varit oöverträffad veckans Även om poolen är enorm

Vad är månaderna för?

Vissa drömböcker hävdar att om en kvinna drömmer om menstruation, bör detta varna henne, eftersom det är en varning om sjukdomar i könsorganen. Men ibland är tolkningen helt oberoende av den intima sfären. Vi föreslår att du bekanta dig med åsikter från populära kommentatorer som berättar varför en kvinna och till och med en man drömmer i sömnen.

medvetna

På en undermedveten nivå är bilden associerad med något negativt.

Denna naturliga fysiologiska process förknippas ofta med obehag. Dessutom brukade det i många kulturer vara en manifestation av något orent. Till och med idag är kvinnor inte tillåtna i ortodoxa kyrkor på vissa dagar i månaden..

Därför uppfattar de flesta drömmen negativt. Troligtvis är du på gränsen och kan begå en dålig gärning, vilket du måste ångra i framtiden. Drömtolkningen säger att om menstruationen började i en dröm i en tid när du i verkligheten inte har dem, kan detta betyda försvarslöshet. Du är sårbar och förstår att du behöver hjälp av nära och kära. Det kan också vara en symbol för att du har tappat något värdefullt och är orolig för förlusten..

Folk drömbok

Den klassiska tolkaren tolkar i de flesta fall drömmen ur en negativ synvinkel:

 • att se menstruationer i en dröm hemma, medan de är starka och plötsliga - till förlust av något viktigt för dig. Dessutom varnar nattsynen om möjliga sjukdomar;
 • om du har drömt om en bild, men i verkligheten har din cykel ännu inte närmade sig menstruationsdagarna - du kan begå en dålig gärning;
 • Jag drömde om att menstruationen började, men du förväntade dig inte alls - du kommer att få dåliga nyheter;
 • tvärtom, du förväntade sig att det börjar - obehagliga händelser kommer att hända i ditt liv, men ingen kommer att hjälpa dig. Måste självständigt lösa alla problem som har uppstått;
 • du fick dina fötter smutsiga - ett extremt dåligt tecken som förutsäger allvarlig förlust och olycka;
 • om dina kläder och möbler blir smutsiga - kommer du att befinna dig i en obehaglig och skamlig position;
 • att drömma om din period på en packning - i livet är du en mycket nyfiken person. Din nyfikenhet går ofta utöver vad som är tillåtet och tillåter inte människor runt omkring dig att känna sig bekväma. Sluta blanda dig i det som inte berör dig;
 • om en man drömde att han började menstruera - förutsäger detta ofta någon form av förlust. Du kan möta bedrägliga aktiviteter eller dela med en kär person. Om början av cykeln är hos din älskade, kan detta varna för hennes möjliga sjukdom;
 • för en kvinna i drömläge kommer förlossningen att vara snabb och smärtfri. Barnet kommer att föds friskt.

Freuds drömbok

I tolkaren till den berömda psykoanalytiker indikerar symbolen att du kan vara sen i verkligheten. Om nattvisionen dök upp före en viktig händelse eller skickade dig på en resa, var försiktig eftersom du kan frustrera alla planer genom att inte vara i tid.

Millers drömbok

Millers tolkning av månatliga perioder, som de flesta tolkar, är negativ. Om du drömde om att regelbundet urladdning började, måste du i verkligheten offra något. Men dina uppoffringar kommer inte att vara förgäves - som ett resultat kommer du att få något värdefullt. För en kvinna i stånd att se en sådan dröm - ett tecken på att födelsen kommer att passera, som planerat, och barnet kommer att vara friskt och starkt.

Kvinnor som är ensamma, nattsyn förutspår försämring. Kanske har du inte testat din hälsa på länge och du bör tänka på hur du gör det. Vissa oroande symtom kan indikera en allvarlig sjukdom. Endast om du är sjuk kommer dina affärer att bli bättre. En sådan dröm lovar nygifta att den förstfödde är överhängande.

Millers drömbok ser också blod och menstruation som ett tecken på att en sovande person har vissa svårigheter. Problem kan göra dig allvarligt deprimerad. Det är möjligt att denna bild varnar för att olyckan kommer att hända med någon som är kär för drömaren. För att rädda honom behöver du alla pengar du har.

Om du i nattvision ser att dina kläder är färgade med blod, se upp. Du har allvarliga olyckor som försöker göra sitt bästa för att störa dina planer. Nu är det inte dags att starta relationer med nya människor, eftersom de kan visa sig vara avundsjuk och lögnare..

Om det finns mycket blod, måste du genast se en läkare. Detta är ett tecken på att din hälsa allvarligt äventyras. Dessutom antyder den här bilden att du kommer att bli hemsökt av svårigheter i samband med arbete. Att se blodet på dina händer - till det faktum att du snabbt behöver förändra ditt liv, för annars kommer de att förföljas av misslyckande.

Dröm Wanga

Klarsynen menade att för en kvinna att se en dröm är ett tecken på att hon i verkligheten upplever ständig ångest för sina barns liv. Dessutom måste du vara försiktig så att du inte begår fel som kan förstöra ditt liv och dina nära och kära. Det är möjligt att du redan har gjort något du ångrar. Du förstår att du har gjort dumma saker, men du kan inte fixa någonting.

Wang tolkade också vad hon såg på följande sätt:

 • du försöker stoppa blödningen - du längtar faktiskt efter den som dog;
 • se blod på en kläder - någon från din familj kommer att begå ett allvarligt fel som påverkar ditt rykte;
 • plötslig ankomst med regelbunden ansvarsfrihet - om det finns en skandall mellan människor som är kära för dig, bör du inte blanda dig i det för att inte vara extremt;
 • du fick dina händer smutsiga - ett dåligt tecken. En gång i tiden förbannades din familj, varför alla familjemedlemmar inte kan hitta lycka och lider konstant. För att bli av med den forntida förbannelsen måste du vända dig till Gud och omvända alla synder som förfäder kan begå.

Drömtolkning

I Loffs tolk varnar bilden för eventuella hälsoproblem. Om du drömde om att kläderna var färgade med sekret, visas en svart rand i fall. Men när det gäller drömmen som framträdde för en gravid kvinna, är tolkarna anser att de flesta drömböcker - detta är ett bra tecken som förutsäger enkel leverans.

Drömtolkning öst

Bilden i den östra drömboken är förknippad med en försämring av hälsan. Efter nattsyn måste du snarast besöka en specialist. Nu kan du inte oroa dig för några symtom, men i framtiden kan de orsaka allvarlig sjukdom.

Att se en dröm där blodet dök upp på din älskare - till en skandal eller avsked med det i verkligheten. Om du sover under dagen och en vision har kommit till dig kommer det snart att finnas tomma sysslor som tar tid, men som inte ger någon nytta.

Drömtolkning Longo

Enligt denna tolk är att se menstruation före ett datum ett tecken på att inget allvarligt kommer att komma i relationen. Passionerade och starka känslor utesluts inte, men romanen kommer snabbt att komma till sin logiska slutsats. För en äldre kvinna betyder sömn att hennes hälsa blir värre.

Jag drömde om att menstruationen började precis under sex - du måste öppet förklara dina sexuella preferenser. Var inte rädd att koppla av och öppna för en partner.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Överflödiga perioder som innehåller mörka blodproppar: ett tecken på patologi eller norm

Överflödiga perioder med blodproppar är inte alltid resultatet av patologi, ibland är det en del av kvinnans reproduktionssystem....

Kosttillskott Estrovel - bruksanvisning

Climax är den period som varje kvinna passerar i sitt liv. Naturligtvis är någon bara upphetsad med namnet på en sådan period, och någon förhåller sig till detta med fullständig lugn....

Vad bör vara basaltemperaturen före menstruationen?

Vad ska vara bastemperaturen eller förkortad BT före menstruation? Många kvinnor drömmer om en regelbunden menstruationscykel, eftersom detta är ett av huvudtecknen på att reproduktionssystemet fungerar korrekt....