Ansvarsfrihet

Ursprung och behandling av blödning efter menstruation

Många kvinnor utvecklar ibland fläckar efter menstruationen. I vissa fall indikerar detta inte avvikelser i kroppen eller utvecklingen av någon sjukdom.

Ökad cykel. Varför är det så

Jag började göra efter min cykel för bara ett halvt år sedan. och alltid hade jag det 28-29 dagar. Nu i två månader i rad har han försenats i 3-4 dagar, det vill säga det har blivit 33-34 dagar.

Efter duphaston blev menstruationen mycket knapp

Relaterade och rekommenderade frågor5 svarSidsökVad ska jag göra om jag har en liknande men annorlunda fråga?Om du inte hittade den information du behöver bland svaren på den här frågan, eller om problemet är något annorlunda än det som presenterades, kan du försöka fråga läkaren en ytterligare fråga på samma sida om han är ämnet för huvudfrågan.

Cystit och försenad menstruation

Menstruationscykeln är en mycket känslig process. Det påverkas av absolut alla externa och interna faktorer som förekommer i en kvinnas liv. Många oroar sig för att menstruationen inte kommer i tid.

Kan ägglossningen dra i nedre delen av ryggen och magen

Kvinnor märker ofta att korsryggen gör ont efter ägglossningen. Varför uppstår smärta? Är det här normalt? När smärta bör betraktas som ett formidabelt symptom på allvarlig sjukdom?

Sträcker slemhinnigt transparent urladdning

Allmän informationUnder olika perioder av månadscykeln kan en kvinna förekomma utskrivning, varierande i konsistens och kvantitet. Beroende på kroppens allmänna tillstånd kan deras lukt och färg också förändras.

Inga månader två månader, men inte gravid

Varje kvinna upplevde olika grader av menstruationscykel. Några av dem är fysiologiska - hos ungdomar under graviditet, med HS, andra - är ett tecken på reproduktionshälsoproblem.

Kan jag använda kamomill under menstruationen

Varje kvinna känner till de obehagliga symtomen på menstruation. Några av dem hjälper till att eliminera den vanliga apotekskamomill. Låt oss ta reda på hur man lagar och konsumerar läkemedel framställda av denna ört..

Vad gör man om vattpinnen sitter fast inuti och hur man drar ut den?

Möjliga konsekvenser av ett glömt vattpinneOm den feminina hygienprodukten har stannat kvar i slidan under lång tid kan den omgivande vävnaden torka ut.

Trast mediciner

Thrush anses vara mer kvinnlig smittsam sexuell sjukdom än manlig. Men Candidas jäst är så snävt att även små barn kan drabbas av den. Moderna mediciner mot trast tar snabbt bort orsakerna, symtomen, obehag som följer av denna sjukdom.

Vattenpeppar

Egenskaper och användningar av vattenpeppar, extrakt och tinktur från detTraditionell medicin är fortfarande mycket populär. Inte överraskande, eftersom de är effektiva och prisvärda för alla.

Menstruation med klimakteriet

Menopaus är en naturlig period i en kvinnas liv där produktionen av kvinnliga könshormoner av äggstockarna minskar. De flesta kvinnor möter obehagliga manifestationer av klimakteriet: menstruations oregelbundenhet, värmevallningar, humörsvängningar, viktökning.