Ansvarsfrihet

Menstruationscykel: normal, orsaker till en oregelbunden cykel, hur man hanterar dem

Varje tjej bör vägledas i frågor som rör menstruationscykeln om hon är intresserad av att upprätthålla sin egen hälsa och hennes ofödda barns hälsa.

Analgin för menstruation: om man ska ta den eller inte?

Nästan alla kvinnor i fertil ålder upplever lätt obehag under kritiska dagar. Smärta med varierande intensitet förekommer under varje menstruationscykel.

Vad kan och kan inte göras med endometrios? Antibiotika för endometrios - behandling och läkemedel

Rektala suppositorier kan vara av olika slag. Så några av dem syftar till att stärka immuniteten och öka kroppens förmåga att hantera själva sjukdomen.

Är det möjligt att bli gravid under menstruationen

Inte varje kvinna, mycket mindre en man går med på att ha sex under menstruationen. Dessutom rekommenderar läkare inte detta, främst för att livmoderhalsen under denna period öppnas något - och livmodern är tillgänglig för patogena mikroorganismer.

Menstruationen pågår under lång tid. Skäl och behandling

Det är så inneboende i naturen att en kvinna bör vara ansvarig för original synd och uthärda menstruation varje månad, vilket inte ger en droppe glädje.

Hur kan jag skjuta upp min period i 3-5 dagar: läkemedels- och folkmetoder

Den vanliga menstruationscykeln är en indikator på hälsa och välbefinnande i reproduktionssystemet. Alla kvinnor vet detta. Men det finns livssituationer där jag mycket skulle vilja försena uppkomsten av menstruation.

Arten av utflödet i en ovariecyst: förändringar i menstruation

Utseendet på en cysta är möjligt i alla åldrar. En sådan neoplasma kanske initialt inte stör kvinnan alls, men när cysten utvecklas kan det orsaka många obehagliga symtom.

Ljus acylact med menstruation

Användningen av Acylact med trast Under många år, utan framgång slåss med mjölkaren? Chef för institutet: ”Du kommer att bli förvånad över hur lätt det är att bota trosskötsel varje dag.

Vad är den luteala (progesteron) fasen hos kvinnor?

En kvinna är familjens väktare, eftersom hennes huvudsakliga syfte är att uthärda och ge liv till ett barn. Ägget kan befruktas endast i en viss fas av menstruationscykeln - ägglossning, varefter lutealfasen inträffar (progesteron, corpus luteumfas).

Menstruella oregelbundenheter: vad du behöver veta

Orsaker till menstruations oregelbundenhetDet finns många faktorer som påverkar den normala menstruationsförloppet. En av de mest populära är hormonell obalans.

Vad du ska göra om dina perioder inte slutar?

Menstruationscykeln är en av manifestationerna av det cykliska arbetet i organen i det reproduktiva systemet, särskilt körtlarna i de inre könsorganen - äggstockarna.

Normen för basal temperatur före menstruationen

Alla kvinnor upplever hormonstörningar. De måste gå varje månad under menstruationscykeln. Det är hormonella förändringar som påverkar bastemperaturen före menstruationen.