Är det möjligt att ringa perioden före schemat och hur man påskyndar deras ankomst?

Intim

Livet för en modern aktiv kvinna består av många evenemang - ett bröllop, en resa till havet eller en viktig händelse på jobbet. Alla av dem kräver välbefinnande och frånvaro av några bekymmer, därför erbjuder medicin möjlighet att övervaka eller anpassa en sådan månatlig "plikt" som menstruation. Emellertid har ingripande i kroppens naturliga processer nödvändigtvis sina konsekvenser, och innan du väljer en eller annan metod måste du se till att den är säker.

Är det möjligt att orsaka menstruation före schemat?

Det måste komma ihåg att varje intrång i det samordnade arbetet i kroppssystemen kan leda till oåterkalleliga konsekvenser. Moderna kvinnor har möjlighet att få sina perioder att börja tidigt ett par dagar eller veckor före den vanliga tiden, men innan du använder medicinska metoder eller folkmedicin måste du vara säker på att det inte finns någon graviditet.

Du bör göra ett test hemma eller kontakta en gynekolog. I händelse av närvaron av ett befruktat ägg bekräftas är det absolut omöjligt att göra det så att menstruationen går, eftersom artificiell blödning kan avbryta en graviditet eller leda till komplikationer och patologier hos fostret och den förväntade modern.

Läkemedlen som orsakar menstruation provocerar den starkaste frisättningen av hormonet levonorgestrel i kvinnlig kropp, på grund av vilket hypofysen saktar ner och produktionen av luteotropin och hormoner som stimulerar bildningen av follikeln minskas. Följaktligen kommer ägget inte att kunna befruktas och försvinner naturligtvis från kroppen i form av menstruation.

Mediciner för för tidig menstruation

Oftast rekommenderar experter följande verktyg:

 • Duphaston är ett läkemedel i form av tabletter, som används för att bli av med allvarligt premenstruellt syndrom, hotet om missfall, luteal insufficiens, endometrios, oregelbundna perioder. Kompositionen inkluderar steroidhormonet dydrogesteron och hjälpämnen: majsstärkelse, magnesiumstearat, kiseldioxid, laktosmonohydrat och hypromellos. Duphaston används endast i den dos som föreskrivs av gynekologen. Läkemedlet undertrycker inte menstruationsfunktionen och ägglossningens början.
 • Postinor (analoger - Escapel, Mifepristone) - ett oralt preventivmedel som har en abortiv effekt, hämmar ägglossningen och förhindrar befruktning på grund av den aktiva komponentens verkan - levonorgestrel. Förpackningen innehåller 2 tabletter som måste drickas med ett intervall på 12 timmar. Dessutom bör en kvinna begränsa användningen av kaffe, citrusfrukter och choklad för att öka läkemedlets effektivitet. Under en cykel kan du inte använda mer än två tabletter. Postinor driver en början på menstruationen en vecka tidigare.
 • Norkolut är ett läkemedel med gestagen. Det används efter samråd med en läkare enligt följande schema: 2 tabletter per dag under en vecka, sedan en paus för menstruation.
 • Utrozhestan är ett läkemedel som kompenserar för progesteronbrist, men vissa kvinnor använder det för att försena eller närma sig menstruation.
 • Marvelon (analog - Silest) - ett läkemedel med progesteron, som föreskrivs av en gynekolog för problem med försenad menstruation eller svår smärta under menstruationen.
 • Pulsatilla är ett homeopatiskt växtbaserat botemedel i form av granulat, som inte har några kontraindikationer. Det hjälper till att etablera en cykel och utan allvarliga konsekvenser ändrar menstruationens startdatum något.
 • Monofasiska preventivmedel - Yarina, Novinet, Regulon, Janine, Diane, Ovidon. Experter rekommenderar att du dricker kursen 10-14 dagar före det önskade datumet för menstruation, men missbruk inte dessa läkemedel på grund av att de provocerar en allvarlig hormonell obalans i den kvinnliga kroppen.

Effektiva folkrättsmedel

Frågan om hur man kan orsaka menstruation före schemat mötte också våra mormor, så det finns många folkmetoder som har testats med tiden, men inte mindre farliga för kvinnors hälsa. Det antas att följande växtbaserade läkemedel har en mildare effekt på kroppen än läkemedel, men i vilket fall som helst måste kursens dosering och varaktighet iakttas mycket noggrant. Oftast använde kvinnor olika avkok:

 • 10 g gräs blåklintblått häll 1 msk. kokande vatten;
 • 2 msk torkat fänkålgräs eller blommor i 1 msk. kokande vatten;
 • en handfull persiljefrön eller torkat malör och 250 ml varmt vatten för att värma i ett vattenbad i 20 minuter;
 • 3 msk oregano per 450 ml kokande vatten;
 • 5 g elecampanrotbrygg i 200 ml kokande vatten;
 • 30 g laurblad på 2 msk. kokande vatten;
 • 2 msk torkat anis lår och 450 ml varmt vatten insisterar i 2 timmar;
 • skal 1 lök och 2 msk. koka vatten i upp till 25 minuter;
 • en blandning av örter - kamomill, mynta och valerian med kokande vatten;
 • 1 tsk torrmalt ingefära och 1 msk. koka vatten i upp till 20 minuter.

Vaginala suppositorier tillverkade av gladioluslökor, varma bad med senap, jod och avkok av kamomillkamomill, intravenös injektion av vitamin E, B och C, dricksmjölk med 8 droppar jod anses också vara effektiva medel för att orsaka menstruation före schemat. Effektiviteten av dessa metoder uppnås på grund av det faktum att ökat blodflöde till bäckenorganen, stimulerade äggstockarnas arbete. Du kan också påverka menstruationens början och varaktighet med hjälp av aktiv sport eller ofta sex.

Vilka metoder är strängt förbjudna?

Ingen av de behöriga specialisterna kommer att ge entydigt godkännande för att genomföra en sådan procedur som påskyndar uppkomsten av menstruation med medicinering eller hemmetoder fram till rätt tid. Om en kvinna insisterar på behovet av att ringa menstruationen lite tidigare, kommer läkaren kategoriskt att förbjuda henne att starta proceduren utan preliminär diagnos (ultraljud, blodprover, undersökning av en gynekolog, smet för oncocytologi).

När läkaren ser till att kvinnan inte har följande kontraindikationer, kommer han att berätta vad som måste göras för att menstruationen går:

 • predisposition för trombos;
 • postpartum-perioden (fram till 3-6 månader efter barnets födelse);
 • förekomsten av kroniska sjukdomar i könsorganet;
 • infektioner.

Du kan inte orsaka menstruation om en kvinna inte är säker på frånvaron av graviditet. Försening anses inte vara ett pålitligt tecken på befruktning av ägget, därför rekommenderas det att konsultera en gynekolog. Med en kort graviditet kan blödning inte bara orsaka en försämring av den allmänna hälsan, utvecklingen av patologier och uppkomsten av rekommendationer för abort, utan också leda till förlust av könsorgan eller död.

Vad är faran för konstgjorda menstruations oregelbundenheter?

Du bör tänka noga på om du ska riskera din hälsa och ditt avkoms hälsa för att få några dagar före havet eller semester. Alla kvinnor som tänker påverka kroppens immun- och hormonsystem bör vara medvetna om följande möjliga konsekvenser:

 • menstruationssvikt;
 • patologisk graviditet (om ett läkemedel eller folkmedicin användes så tidigt som möjligt);
 • regelbunden riklig smärtsam blödning under menstruationen (dysmenorré);
 • livmodersblödning som kräver sjukhusvistelse;
 • okontrollerad spridning av tumörneoplasmer i reproduktionssystemets organ;
 • infertilitet;
 • metabolisk störning (manifestation av en tendens till fetma);
 • utveckling av en hematometer (ansamling av blod i livmoderkaviteten, om perioden inte kom då);
 • anemiskt tillstånd efter allvarlig blodförlust;
 • brott mot hypotalamisk reglering av äggstockarna (polycystic);
 • brist på menstruation under flera cykler (amenorré).

Hur du påskyndar din period för att starta snabbare

Att åka på semester vill många kvinnor att inget stör dem under sin semester. Och under oro övervägs ofta frågan om menstruation, vilket kan orsaka mycket obehag under resan..

Cykelfunktioner

Innan du försöker ringa din period före den kommande semestern måste du förstå handlingsmekanismen för denna naturliga cykel. Nedräkningen av menstruationen börjar den första dagen av dess början och slutar den sista dagen före processens början. Naturen har lagt en liknande mekanism i den kvinnliga kroppen som ett förberedande stadium, viktigt för graviditeten.

Hela processen syftar till att förbereda kroppen för att bära och fästa ett ägg i livmodern. Under menstruationen förändrar endometriumet hos ett organ ständigt dess struktur från tunn till förtjockad och mjuk. Och om befruktningen inte inträffade, efter den fjärde veckan i cykeln, börjar kroppen förstöra det lösa endometriet.

Det är han som utsöndras tillsammans med blod under den naturliga förnyelsen av livmodern. Men hela denna process är omöjlig eller går felaktigt om kvinnans hormonella tillstånd inte är i ordning.

Det är på principen att kontrollera hormonnivån som metoden för inflytande på menstruationscykeln byggs.

Hormoner produceras under kontroll av det endokrina systemet - den viktigaste sköldkörteln, binjurarna, hypotalamus och bukspottkörteln. Och att ingripa i denna känsliga livsprocess utan vissa konsekvenser är helt enkelt omöjligt.

Konsekvenserna av hormonell intervention

Varje kvinna i en reproduktiv ålder genomgår menstruation, och medvetet ingripande för att påskynda menstruationen leder alltid till konsekvenser. Som ett minimum kommer ett visst cykelfel att uppstå, som kommer att återhämta sig efter en tid. Allvarligare konsekvenser:

 • möjlig utveckling av infertilitet;

Om du verkligen behöver dina perioder för att starta snabbare före semestern, försök att diskutera alla metoder med din läkare. Och välj det säkraste.

Utan användning av droger och läkemedel

Om du letar efter ett sätt att säkert orsaka din period före den vanliga tiden, var uppmärksam på de mildaste metoderna utan att använda några mediciner eller potenta örter:

 1. Öka hastigheten och styrkan i blodflödet till könsorganen. För att göra detta räcker det att ligga i ett varmt bad och ha sex efter proceduren. Muskelton uppstår och menstruationen börjar ungefär en vecka tidigare. Kvinnor noterar att denna metod oftast hjälper till att inducera menstruation 3 dagar före deras naturliga början.

Om dessa metoder inte hjälper, kan du använda olika örter och grönsaker för att provocera din period före semestern.

Folkrecept

För att stimulera menstruationen kan du använda recept med olika naturliga ingredienser. Men inte alla dessa formuleringar garanterar en månatlig period på 5 dagar eller mindre. I direkt proportion till egenskaperna hos en viss organisme kan de inte ha någon effekt på något sätt..

Sammansättning och handlingDosering (per dag)
Fänkål. Används torrt.Det är nödvändigt att späda ut 2 matskedar 400 g vatten, värma i badet i en kvarts timme. Använd filtrerad vätska två gånger, 100 g vardera..
Persilja. Det är nödvändigt att förbereda en infusion av frön.En handfull kokande vatten tas och hålls i 4 timmar. Ta tillräckligt en gång om dagen med ett helt glas.
Anis. Tillagad från torkad anis.För 2 matskedar måste du ta 450 ml vätska och koka. Insistera 120 minuter och ta bort sedimentet. Drick 2 gånger i 60 ml.
Oregano. Förbered en infusion av torrt gräs.För 3 matskedar ta 450 nykokt vatten, insistera 2 timmar. 2 matskedar drickas 3 gånger efter en måltid.
Lagerblad. Används torrt.30 g behöver 2 koppar kokande vatten, koka i 7 minuter. Efter 2 timmar, filtrera och ta två gånger före eller efter måltiderna.

Ett ovanligt sätt som hjälper till att orsaka menstruation tidigare än väntat är att använda ett ljus från en glödlampa.

Ett ljus som liknar ett apoteksläkemedel för vaginal administrering skärs från en blommaknöl. Gå in i 3-4 timmar, menstruationen kan komma på en halv dag.

Lök och ingefära

Ett beprövat och enkelt botemedel som snabbt hjälper dig att ringa kritiska dagar hemma är lökskal. Metoden har använts sedan antiken och är lämplig för att stimulera menstruation, vars försening inte inträffade till följd av graviditet.

Ett avkok framställs från en sked med skal och 0,5 l vatten. Koka denna blandning i högst 15 minuter och ta i ansträngd form på morgonen 300 ml.

Om du aldrig har använt den här metoden bör du börja med en dos på 100 ml, eftersom skalet orsakar kraftiga blödningar.

Ingefära rot är känd för sin stimulerande effekt som förbättrar blodcirkulationen. Om du dricker te bryggt från 1 tsk. riven produkt och ett glas kokande vatten kommer det omedelbart en känsla av värme. Ta 3 koppar per dag och menstruationen är redan 3-4 dagar.

Mediciner för att stimulera menstruation

Menstruation hjälper till att inducera läkemedel som kan delas in i två grupper: hormonella och icke-hormonella. Bland icke-hormonella metoder för att stimulera menstruation skiljs vanligtvis chockdoser av vitamin A, C eller E, men hypervitaminos till vilken de kan leda gör inget bra för kroppen.

Det säkraste sättet att stimulera början av menstruation ur hälsosynpunkt är tillgängligt för kvinnor som regelbundet tar orala preventivmedel.

Om en flicka plötsligt slutar använda piller, är det möjligt att börja menstruationen efter några dagar. Men denna metod för stimulering ger inte heller 100% av resultatet, även om det bromsar cykeln på ett visst sätt.

Nödprevention

Som sådan finns det inga sätt att snabbt ringa menstruation, men med hjälp av potenta preventivpiller för nödfall kan denna process påskyndas. De är främst utformade för att förhindra oönskad graviditet på ett tidigt datum. Alla dessa läkemedel har en stor biverkning - den tidiga menstruationen börjar, men du bör vara medveten om alla nyanser av deras användning:

 • akuta preventivmedel innehåller chockdoser av hormonella substanser, så du bör inte ta dem utan att konsultera en läkare;

Alla dessa medel är oönskade att använda utan strikt övervakning av en läkare, eftersom de inför en stark obalans i hormonsystemet hos kvinnor. Men med uppnåendet av målet - att kalla menstruationsperioden i förväg före semestern - klarar de nästan 100% garanti.

Progesteronbaserade produkter

Hormonet progesteron ansvarar för produktionen av gula kroppar av äggstockarna, på vilka hela ägglossningsprocessen är bunden. Det behåller en möjlig graviditet, men om hormonnivån sjunker kommer menstruationen. Med hjälp av orala preventivmedel uppnås detta mål.

Hormoner kan orsaka en tidig menstruation (cirka 7 dagar före normalperiod). Men du kan inte utföra en sådan åtgärd utan läkare.

För att uppnå dessa mål används läkemedel med progesteron ofta: Femostin, Norkolut, Pregnin, Progesterone, Utrozhestan och Dufaston. Det finns homeopatiska analoger (Pulsatilla, Grafites, Tsimitsifuga).

När du väljer en medicinsk eller folklig metod för att stimulera menstruation, tänk på om du vill hantera de möjliga konsekvenserna av en sådan intervention i kroppen. Och är det värt att vänta några dagar ledigt, offra dem, men bibehålla din hälsa.

Hur man orsakar menstruation med en försening

Den normala cykeln varar 28-30 dagar, när menstruationen inte inträffar, börjar flickan oroa sig. Ett problem uppstår: hur du kan ringa dina perioder före schemat, eftersom ofta deras ankomst till fel tidpunkt kan bryta mot vissa planer. Folkrecept, liksom specialberedningar baserade på aktiva ingredienser, bidrar till att orsaka menstruation.

Säkerhetsåtgärder

Innan du hittar det bästa sättet att ringa din period före schemat rekommenderar gynekologer att du är uppmärksam på försiktighetsåtgärder. Vissa metoder kan ha biverkningar, så det är viktigt att överväga:

 • att väga alla risker och slutligen bestämma: om det är nödvändigt att ringa månaden före schemat, med en försening eller är det bättre att vänta på deras naturliga förekomst,
 • i närvaro av könsinflammation, såväl som deras patologier, rekommenderas att man överger användningen av alternativa recept,
 • du kan inte ta hormonbaserade produkter under lång tid för att reglera cykeln - detta bidrar till hormonella störningar.

När du har fastställt att ett menstruationssamtal under en försening inte påverkar hälsan kan du välja ett av de föreslagna alternativen.

Hur du påskyndar din period

Att ta till sig ett oberoende menstruationssamtal är tillåtet med en försening på mer än 8 dagar. Om denna situation upprepas varje månad finns det ett skäl att kontakta läkaren: han kommer att förskriva särskilda medel för att justera din period och frånvaron av förseningar.

Viktig! Om förseningen är sällsynt, finns det ingen anledning att oroa sig och orsaka menstruation.

En av de populära metoderna hemma för att snabbt orsaka menstruation är att använda läkemedel som innehåller hormoner eller speciella aktiva ämnen.

Läkemedel som innehåller progesteron

För att använda denna metod för att påskynda menstruationen är det viktigt att utesluta förekomsten av graviditet. Progesteroninnehållande medel är huvudassistenten i detta fall:

Preparat som innehåller progesteron har en sådan effekt på kroppen: de lossnar endometriumet, som ett resultat av vilket det desquamated, menstruationen fortsätter. Läkemedel tas enligt anvisningar från din läkare. Ofta är de berusade i slutet av cykeln i 5 dagar.

Antigestagen läkemedel

Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i antigestagena läkemedel som används för att orsaka menstruationscykeln under försening är mifepriston. Det orsakar ökad sammandragning av musklerna i livmodern, är en antagonist av kvinnliga hormoner. Läkemedlet som innehåller mifepriston - "Mifegin".

Använd "Mifegin" för att orsaka menstruation före schemat med försiktighet. Läkemedlet har många kontraindikationer och oönskade effekter. Befruktning under en försening bör uteslutas, eftersom botemedel ofta används för att avbryta en graviditet.

Homeopatiska medel

Förberedelser från homeopati har etablerat sig som växtbaserade läkemedel som försiktigt och gradvis verkar utan att orsaka biverkningar. Homeopatiska läkemedel som hjälper till att stimulera menstruationen med försening inkluderar:

 1. "Pulsatilla" - innehåller änglumbago, som påskyndar menstruationens utmaning med en försening.
 2. "Grafiter" - skapad på basis av naturlig grafit. Lämplig i frånvaro av menstruation, som åtföljs av förstoppning och liten urladdning.
 3. "Kali carbonicum" - innehåller kaliumkarbonat, lämplig för att orsaka menstruation, åtföljd av obehag i ryggen.

Homeopati är säkert för människor, men innan du använder det är det fortfarande värt att kontrollera toleransen för beståndsdelarna.

Livmodern ton

Förutom progesteroninnehållande läkemedel och homeopati finns det läkemedel som ökar tonen i livmodern. Detta är Oskitocin och dess analoger. Innan användning bör du vara försiktig: läkemedlet orsakar menstruation med en försening på några timmar efter administrering. "Oxytocin" påskyndar pulsen och ökar trycket, och om det finns en graviditet kommer ett missfall att inträffa.

Hur man ringer en period före schemat med folkrättsmedel

Bland alla sätt att orsaka menstruation hemma för tidigt kommer användningen av alternativa formuleringar att vara mer ofarligt. Detta inkluderar användning av olika avkok och tinkturer på naturliga ingredienser. Du kan lära dig mer om teknikerna från videon.

Infusion av kamomill, valerian och mynta

För ett recept för en infusion av de listade örterna behöver du:

 • 4 msk. l kamomillblommor,
 • 3 msk. l vänderot,
 • 4 msk. l torkad mynta,
 • 1 kopp kokt varmt vatten.

I det här receptet behöver du inte laga något:

 1. Bulkmaterial blandas.
 2. Hälla vatten.
 3. Insistera i en stängd behållare i 3 timmar.
 4. Använd örter för att kalla menstruation med en fördröjning på 1/2 kopp på morgonen och före sänggåendet.

Viken för bladblad

Det är känt att en växt kan orsaka svåra livmodersammandragningar. Det är strängt förbjudet att använda det under graviditeten, så det bör uteslutas med en försening. Lågbladstinktur bereds helt enkelt:

 1. Ett glas vatten hälls i en skål och tänds..
 2. Så snart vattnet kokar, släpper de tre blad.
 3. Koka i 15 minuter och stäng av.
 4. Täck infusionen och låt stå i 30 minuter tills den är varm.
 5. Använd ansträngd en gång för att orsaka menstruation före schemat.

Aspirin

Ett av de vanligaste folkliga sätten att orsaka menstruation är användningen av aspirin. Den används så här:

 1. Två aspirintabletter upplöses i 1/2 kopp kokt vatten.
 2. Tillsätt socker eller honung efter smak..
 3. Drick en gång på morgonen och en gång på kvällen.

Varning! Du bör inte missbruka den här metoden, trots allt är Aspirin ett läkemedel.

Om menstruationen inte har börjat efter tre dagar bör du kontakta en gynekolog.

Elecampane avkok

Denna komponent är en kraftfull stimulator av livmodersammandragningar och kan orsaka svår blödning. Använd inte för mycket elekampanavkok, annars måste du ringa en ambulans för att stoppa blodet.

Kommentar! Efter att ha använt ett avkok av elekampan bör packningen inte bli våt snabbare än 3 timmar.

För att förbereda en avkok måste du:

Test: Hur bra din hälsa är?

 1. Ta 50 g elecampanrot.
 2. Häll vatten, koka.
 3. Låt svalna till 30 grader och använd en gång.

Lök skalsk buljong

Produkten kommer också att hjälpa till att snabbt ringa ett månadshus med en försening eller före planen:

 1. 2 matskedar hackad skal ska kräva 1 liter vatten.
 2. Skalet hälls, behållaren placeras på kaminen och kokas i 15 minuter.
 3. Under denna tid blir buljongen rödbrun, vilket signalerar dess beredskap.
 4. Ansträngd buljong konsumeras i 1/2 kopp på morgonen och kvällen en halvtimme före måltiderna.

Blå blåklintinktur

En vacker och användbar blomma - en blå blåklint kan också orsaka menstruation. Receptet för ett sådant läkemedel är enkelt:

 1. Ta 10 g torkad blomma, 200 ml vatten.
 2. Blommor hälls med vatten och kokas i 10 minuter.
 3. Det är bättre att hälla buljongen i en termos så att den insisterar där.
 4. Ta 1 matsked åt gången under dagen, oavsett matintag.

Tansy infusion

En av de populära, men farliga folkmetoderna för att orsaka menstruation är användningen av nuvarande tinkturer. Det bereds på följande sätt:

 1. För 25 g torkad bensin, ta 1 liter kokande vatten.
 2. Förbered en termos, lägg den där och häll kokande vatten.
 3. Insistera på massan i en timme.
 4. Filtrera, skicka till kylen i minst 3 timmar.

Före användning är en avkok av bensin viktig för att värma upp. Det tas för början av menstruationen med en fördröjning på 1/3 kopp tre gånger om dagen.

Viktig! Tansy är en abort, så du bör inte missbruka den.

Jodbad

Följande recept garanteras en trevlig vistelse:

 1. Plocka upp ett varmt vattenbad.
 2. Häll 10 droppar jod och 2 paket salt i badskålen.
 3. Ta ett bad i 20 minuter.

När du har lämnat badrummet måste du gnugga den väl med en handduk och linda in dig i en varm filt. Förfarandet hjälper till att orsaka menstruation före schemat och med en fördröjning, men det rekommenderas inte för personer med vaskulära problem..

Hur man påskyndar ankomsten av menstruation med mat

Inte bara tabletter och örter som orsakar menstruation under hormonsvikt kan påverka deras snabba ankomst med en försening. Du kan också ansluta matprodukter som måste läggas till i din diet..

Citronsyra och citronsyra

Dessa livsmedel innehåller stora mängder C-vitamin, vilket främjar östrogenproduktion. Det är i sin tur involverat i konstruktionen av det inre skiktet i livmodern. Under användningen av citron eller citronsyra börjar livmodern att dras kraftigt, vilket leder till stora perioder före schemat. Använd denna teknik med försiktighet.

Ingefära te med citron

Ingefära hjälper inte bara till att behandla vissa gynekologiska sjukdomar, utan provocerar också menstruation före schemat. För att göra te används ingefära rot, som säljs i varje stormarknad:

 1. Roten gnuggas på ett fint rasp.
 2. Häll kokande vatten.
 3. Insistera 15 minuter.
 4. Lägg till en citronskiva.

Här kommer två komponenter att agera på en gång - citron och ingefära, så det kommer att vara möjligt att orsaka menstruation om det är försenat eller före planen om några dagar.

Selleri stjälk och blad

Selleri anses vara en av de produkter som kan orsaka blodflöde till organ. Det är känt att detta greener rekommenderas för både kvinnor och män. Selleri-stjälken innehåller en speciell komponent som förbättrar livmoderns kontraktila rörelser och orsakar blödning under menstruationen. Du kan lägga till en stjälk och selleri lämnar till valfri sallad.

Papaya

Exotiska frukt folkrecept används ofta för att kalla menstruation med en försening. Den innehåller karoten, som gör att du kan påskynda din period. Karoten främjar östrogenproduktion, så menstruationen kommer snabbt. Dessutom orsakar fostret värme i kroppen, vilket också provocerar perioder.

Granatäpplejuice och citrus

Som nämnts ovan innehåller citrusfrukter en enorm mängd C-vitamin, vilket bidrar till produktionen av östrogen. Därför kommer alla citrusprodukter att orsaka menstruation med en försening.

Granatäpplejuice visade sig väl i detta fall. Det rekommenderas att dricka minst 1,5 liter granatäpplejuice med en fördröjning för att orsaka menstruation. Denna juice är användbar i ett stort antal mineraler och vitaminer; den har gynnsamma effekter på kvinnors hälsa i allmänhet..

Persilja

Det är känt att persilja hjälper till att påskynda vävnadsavstötning från endometrium, så att dess avkok används i stor utsträckning för att orsaka menstruation före schemat eller med en försening. Att dricka en persiljeavkok rekommenderas endast när flickan är säker på frånvaro av graviditet.

För att förbereda en läkande drink, måste du:

 1. Häll kokande vatten över en halv massa persilja.
 2. Koka på låg värme i 15 minuter.
 3. Låt sedan buljongen infusera och ta ett halvt glas två gånger om dagen.

Det kommer inte att vara överflödigt att lägga persilja till sallader och rätter.

Mjölk och jod

Metoden för användning av jod och mjölk hjälper till att orsaka menstruation före schemat eller med försening, men har också en stark effekt som provocerar livmodersblödning. Använd detta recept endast i extrema fall. För att ta en drink, tillsätt 12 droppar jod till ett glas färsk mjölk. Enligt flickor kommer menstruationen redan den 2: a förseningsdagen.

Hur man orsakar menstruation före vitaminer

Vissa vitaminer normaliserar inte bara en kvinnas hälsa, utan hjälper också till att orsaka menstruation före schemat och med en försening. Dessa vitaminer inkluderar:

Tocopherol eller E-vitamin används ofta av gynekologer för att förbereda en flicka för graviditet. För att orsaka menstruation måste den tas enligt läkarens recept. Det främjar produktionen av progesteron och aktiverar celldelningen. C-vitamin utlöser östrogenproduktion, vilket också påverkar menstruationen.

Hur man orsakar menstruation med en försening av träningen hemma

Det är ingen hemlighet att muskelspänning också bidrar till en tidig ankomst av menstruationen före schemat. De mest effektiva övningarna kommer att vara:

 • uppgifter för pressområdet,
 • tyngdlyftning,
 • arbeta med hantlar,
 • uppgifter för den främre bukväggen.

Använd övningar för att ringa menstruation är endast möjlig i fullständig frånvaro av kontraindikationer. Flickan bör inte ha några begränsningar för fysisk aktivitet, då kommer sådana övningar inte att skada.

När du inte kan ringa din period

Erfaren gynekologer har flera gånger påmint flickor om att en konstgjord utmaning av menstruation kan leda till sorgliga konsekvenser. För att vägra att ringa din period före schemat måste du:

 • med ständiga förseningar,
 • om man misstänker graviditet,
 • i närvaro av inflammatoriska processer i bäckenorganen.

Varning! Det är inte alltid vettigt att använda de metoder som anges ovan - detta kommer bara att förvärra flickans hälsa och i framtiden hotar missfall.

En enda användning av dessa metoder skadar inte en kvinnas hälsa.

Slutsats

Innan du själv kallar perioderna bör du tänka noga och väga alla fördelar och nackdelar. Ibland är det mer fördelaktigt för kroppen att vänta på den naturliga början av menstruationen än att prova alla metoder i tur och ordning. Om det ändå beslutades att ringa perioderna före schemat är det värt att använda mjuka och skonsamma metoder.

Recensioner om hur du ringer din period

Adamova Irina Veniaminovna, 26 år, Murmansk När det är nödvändigt att provocera menstruationens ankomst före planen eller orsaka menstruation med försening använder jag alltid en folkmetod. Ett avkok av lökskal hjälper mig, jag försökte också dricka ett avkok av elekampan. Alla växtkomponenter skadar inte, och effekten av dem är densamma som för läkemedel. Markina Natalya Leonidovna, 32 år, Adler Efter födelsen blev min cykel oregelbunden, men jag hade inte bråttom att träffa gynekolog. Jag bestämde mig för att prova folkrecept själv för att påskynda min period. Av dessa hjälpte en persiljongbuljong mig, men när förseningarna blev vanligare var jag tvungen att besöka en läkare. Gynekologen föreskrev Dufaston för att reglera cykeln. Efter ett par månader försvann förseningar. Zaitseva Julia Viktorovna, 29 år, Moskva Innan jag åker på semester kan jag ibland ringa en period före schemat. Jag läste flera recensioner av homeopatiska medel och valde några lämpliga. De orsakar inte allergier och tolereras väl av kroppen. Semesterplanering är nu tillgänglig..

Artiklar Om Missbruk Cykeln

De mest effektiva och säkra kosttillskotten för klimakteriet

Efter 40-45 år börjar en svår period för kvinnor - bearbetbarheten minskar, värmevallningar, svettningar och irritabilitet verkar. Om processen går utan komplikationer kan du använda kosttillskott för klimakteriet....

Dufaston

StruktureraEnligt anteckningen innehåller Dufaston den aktiva substansen dydrogesteron samt hjälpämnen: majsstärkelse, laktosmonohydrat, metylhydroxipropylcellulosa, färgämne, magnesiumstearat, vattenfri kolloidal kiseldioxid....

Hur man förlänger menstruationscykeln

Lusten att öka menstruationscykeln inträffar ofta på sommaren, när det är en annan semester, särskilt om den utförs till sjöss. Kvinnor som tar hormonella preventivmedel har råd med det och skjuter upp sin nästa menstruation i 21 dagar.....